Jobbet Tekniskt arbete på Øresundsbron för dig med CAD-kunskaper! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniskt arbete på Øresundsbron för dig med CAD-kunskaper! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenheter inom CAD och vill stötta upp den tekniska avdelningen på Øresundsbron? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter för denna tjänst innebär att följa upp ändrade handlingar av den tekniska dokumentationen och göra ritningar i CAD. Områden som kommer att beröras är bland annat el, betong och stål.

För denna tjänst kommer du att vara en extra resurs på den tekniska avdelningen på Øresundsbron. Arbetstider är under kontorstider och du ska ha möjlighet att kunna jobba minst 8h i veckan. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Øresundsbron på Lernacken i Malmö.

Detta söker vi:

För denna tjänst krävs det goda kunskaper i minst ett CAD-format. Det krävs att du är noggrann, har ett tekniskt intresse och vilja att stötta upp med det som behövs. Meriterande om du har en bakgrund inom el.
Tjänsten ska tillsättas omgående så sök redan idag!

Sökord: Ingenjör, El, Konstruktör, CAD

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52347

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till