Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tekniska profiler för kommande uppdrag jobb i Göteborg på Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tekniska profiler för kommande uppdrag på Friday Tech Recruitment

Tekniska profiler för kommande uppdrag

Friday Tech Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Heltid
OM TJÄNSTEN: 

Vi på Friday fungerar som en jobbagent för dig som är nyexaminerad eller som har något/några års erfarenhet. Vi vill ge dig alternativ till olika tjänster inom ditt område. Har du ambitioner eller erfarenhet inom områden som mjukvaruutveckling, hårdvaruutveckling, testning eller liknande så vill vi gärna träffa dig. För att kunna matcha dina kunskaper, erfarenheter och önskemål jobbar vi med partnerföretag i olika storlekar, inom olika branscher och med olika teknikinriktningar. Våra partnerföretag finns bland annat inom medtech, fordon, automation, musik, fintech och det marina.  


VI SÖKER DIG SOM: 

Har en eftergymnasial utbildning inom IT/teknik. Oavsett om du är nyexaminerad eller redo för nästa steg finns vi här för dig! Vi söker dig som är intresserad av roller inom bland annat följande områden: 

  • Frontend-, backend- och fullstackutveckling 
  • Embeddedutveckling 
  • Testutveckling 
  • Applikationsutveckling 
  • Devops  
  • UX/UI  

För att vara aktuell för något av våra partnerföretag bör du ha med dig följande: 

  • Obehindrade kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift, eftersom den stora majoriteten av våra partnerföretag använder båda språk i intern och extern kommunikation 
  • Har ett tekniskt intresse samt har lätt att förstå och ta till dig ny teknik och nya metoder 

Utöver en eftergymnasial utbildning tror vi att du är en driven och initiativtagande person som fungerar likväl i team som i självständigt arbete. Det är meriterande om du har hobbyprojekt att visa upp och/eller relevant arbetslivserfarenheterfarenhet. 
 
 

ÖVRIG INFO: 

Ansök genom att klicka på länken nedan. Om du har en profil som vi tror passar något eller några av våra partnerföretag hör vi av oss för en telefonavstämning. Därefter bjuder vi eventuellt in dig på ett första möte där vi får lära känna dig och du oss. 

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.  

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 

 

Rekommenderade jobb

Tekniska profiler för kommande uppdrag
Friday Tech Recruitment Göteborg Heltid
Dansktalande Customer Support
Friday Tech Recruitment Projektanställd-Visstidsanställd
Finsktalande Customer Support
Friday Tech Recruitment Göteborg Projektanställd-Visstidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday608