Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Utbildare/Support till Flintab jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Utbildare/Support till Flintab på Framtiden

Teknisk Utbildare/Support till Flintab

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid


Vill du bli en viktig del i ett familjärt företag med god och trevlig stämning där kollegorna hälsar på dig i korridoren? Vill du kombinera dina tekniska kunskaper med din goda pedagogiska förmåga och lära ut till andra? Om ja – då ska du läsa vidare!

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi efter en Utbildare/Kundsupport till Flintab i Jönköping. I den här rollen kommer du att på sikt bli den utbildningsansvarige för Flintabs kunder. Du kommer ansvara för att utbilda kunderna i Flintabs egna mjukvarusystem samt hur det hänger ihop med deras hårdvaror. I tjänsten som Utbildare kommer du undervisa kunder från hela landet. Du kommer ha tillgång till Flintab toppmoderna utbildningslokaler på kontoret i Jönköping samt hålla utbildningar via Teams. Din tjänst kommer vara en delad roll där du arbetar med Flintabs kundsupport när du inte arbetar med utbildningarna. Supporten ges via telefon och mejl.

Nu har du chansen att bli en del av ett team om fyra medarbetare där du har en unik roll och expertis i gruppen. Du kommer inledningsvis få arbeta mycket med kundsupport då detta ger dig god grundförståelse för kundernas utmaningar. Här får du möjlighet att arbeta tätt ihop med dina kollegor och fråga om hjälp när det behövs. I rollen som Utbildare kommer du inledningsvis vara med och skugga dina erfarna kollegor i deras arbete. Du får vara med och lära känna kundföretagen och successivt kommer du få ta mer ansvar i rollen som Utbildare. Det läggs stor vikt vid att du ska känna dig bekväm i rollen och dina seniora kollegor kommer hjälpa och coacha dig längs med vägen.

Med tiden kommer du utvecklas till en självgående Utbildare som planerar, styr upp och undervisar dina kunder mer obehindrat!

OM FÖRETAGET
Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. De utvecklar och marknadsför kundunika moduler i form av vågar och vägningssystem för industrin. Deras sortiment är mycket omfattande, från små paketvågar till stora fordonsvågar. Kundkretsen finns främst inom affärsområdena logistik & transport, industri och process, energi, entreprenad, avfall och återvinning.

Flintab etablerades 1981 och har sedan dess etablerat en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation för att kunna erbjuda möjligheten till nära och bra service ut mot kunderna. Flintab har sitt huvudkontor i Jönköping där funktionerna teknik och utveckling, servicecenter och administration finns. Servicecenter finns även utspridda på orterna Stockholm, Göteborg, Malmö, Eskilstuna och Sundsvall.

Just nu befinner sig Flintab i en spännande fas där de håller på att ställa om till att bli mer av ett techbolag. Därför håller de just nu på med en större omorganisation för att i framtiden vara bättre rustade för att tillgodose kundens behöv. De håller därför på att organisera om sig till renodlade team inom sälj, leverans och förvaltning. Flintab är måna om sin personal och erbjuder en familj atmosfär och stämning samt har olika förmåner som du som anställd kan ta del av.

DIN PROFIL
Vi söker efter dig som är social och utåtriktad, då du kommer ha mycket kontakt med kunder. Du känner dig bekväm med att tala inför folk och är inte rädd för att ta för dig i diskussioner med en grupp. Du har lätt för att få kontakt och komma överens med nya människor. Du älskar att lära dig nya saker och att samla på dig kunskaper inom nya områden, en egenskap du har nytta av i Utbildare då du ska kunna lite om allt. Du har ett stort tekniskt intresse och har kunskaper inom både hårdvara och mjukvara. Du kanske till och med har spenderat fritiden åt att meka med datorer.

Krav för tjänsten
  • Arbetslivserfarenhet/Utbildning inom IT/Programmering/Nätverk/Servrar
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • God datavana och ett stort tekniskt intresse
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av pedagogiskt arbete
  • Finska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete med nätverk/servrar
  • SQL-kunskaper

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående alt. enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum, välkommen med din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000077493272