Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk testare/QA till Handelsbanken i Stockholm jobb i Stockholm på Handelsbanken

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk testare/QA till Handelsbanken i Stockholm på Handelsbanken

Teknisk testare/QA till Handelsbanken i Stockholm

Handelsbanken Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Brinner du för test och kvalité i mjukvaran? Lockas du av att arbeta både nära verksamheten och tekniken? Sök rollen som Teknisk testare idag och var med på Handelsbankens modernisering av såväl teknik, arkitektur och arbetssätt!


ansvarsområde.

Handelsbankens idé om att bedriva en bank bygger i grunden på tilltro och respekt för den enskilda individen, det innebär också att du som medarbetare hos oss får ett stort eget ansvar och möjlighet att förändra och påverka!

Vi söker en Teknisk testare/QA till avdelningen ‘Digitala Mötesplatser’ som har ett globalt ansvar för utveckling och förvaltning av Handelsbankens publika webb samt inloggade webbsidor. Handelsbanken befinner sig just nu i en spännande digitaliseringsresa med målet att komma ännu närmare kunden och bli mer personliga på webben, såväl som att utöka försäljningen digitalt. 

Du kommer att ingå i ett korsfunktionellt team som arbetar agilt enligt ramverket SAFe. I teamen arbetar man tätt med parprogrammering, kodgranskning samt QA/Test och avsätter även tid för innovation/kompetensutveckling.

I rollen kommer du ha en central roll över att säkerställa kvalitén av Handelsbankens produkter, dels funktionellt men också tillgänglighetsanpassat.


kvalifikationer.

Vi tror att du är en driven, kommunikativ, problemlösande och utåtriktad person.Troligtvis har du några års erfarenhet inom UI-testning och har en god förståelse för hur du anpassar tillgängligheten från kundens perspektiv och verksamhetens behov. Du förespråkar ett agilt arbetssätt och förstår utmaningen med att arbeta på en utvecklingsavdelning med komplexa dataflöden.

Krav
  • Minst två års erfarenhet av UI-tester
  • Erfarenhet av testautomatisering
  • God kunskap i det svenska språket
Meriterande 
  • Erfarenhet av automatisering i TestCafe
  • Erfarenhet av tillgänglighetstester enligt WCAG
  • Frontendutveckling: Javascript/React/Typescript
  • Erfarenhet av agilt arbete (Scrum, Kanban, SAFe)

Självklart vet vi att du är unik med dina erfarenheter och vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med i denna roll!

Handelsbanken befinner sig i en expansiv fas och satsar mycket på IT och digitalisering. Det är en väldigt bra möjlighet för dig som Teknisk testare/QA att jobba inom ett spännande område med kompetenta kollegor och en ledning som driver dessa frågor!

Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med ett generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att utvecklas inom organisationen.  

Tjänsten är placerad på Torsgatan i centrala Stockholm.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Handelsbanken med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat. 

Om du har frågor kring rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Francisca Andersson, [ Email address blocked ] eller Julia Rhönnstad, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201370943