Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk testare, Stenungsund jobb i Stenungsund på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk testare, Stenungsund på Randstad AB

Teknisk testare, Stenungsund

Randstad AB Stenungsund, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du intresserad och nyfiken på teknik och vill hjälpa vår kund till perfekt fungerande system? För kunds räkning söker vi en teknisk testare till deras produktpark med planerings- och realtidssystem som styr kollektivtrafik. Här blir du en del av ett team med likasinnade och du kommer snart att märka att det här är en arbetsplats där alla har nära till skratt och klimatet andas teamwork!

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Randstad Technologies under begränsad tid, för att sedan övergå till en anställning hos kund. Randstad Technologies är specialister inom IT och som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, coachar och stöttar dig i din utveckling och karriär genom varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos oss står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Som teknisk testare kommer du att lägga upp arbetet kring testningen genom planering och strukturering, dokumentation och utförande av tester, innan produkten släpps till slutkund. Det är viktigt att förstå vad som ska testas, likväl som att ha förmågan att sätta sig in i användarens situation och göra allt för att provocera systemen, detta för att undvika problem för slutanvändaren. 

Arbetet sker agilt och i nära samarbete med utvecklingsavdelningen samt produktägare och du kommer få  arbeta med många olika tekniker, både gamla som nya. Vår kund har både Core-applikationer som installeras på slutkunds Windows Servrar och webblösningar som ligger i Microsoft Azure. Det ingår Windows Server och SQL Server vid testning. Vi ser också fram emot att du hjälper vår kund att i sin tur, förbättra sina automattester. 


arbetstider.

Heltid, vardagar, kontorstider
Start så snart som möjligt och enligt överenskommelse


kvalifikationer.

• Relevant utbildning på högskolenivå och/eller annan erfarenhet som vi anser likvärdig
• Ca 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Erfarenhet av SQL Server
• Erfarenhet av Windows Server
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Meriterande:
• Azure & Azure DevOps
• Automattest
• Postman
• Visual Studio, C#

Vi söker efter dig som är vetgirig, kommunikativ och lösningsorienterad samt har ett starkt driv och brinner för kvalitetssäkring. Vi tror att du har grundläggande färdigheter i test men vill bli riktigt duktig inom området. Som person är du noggrann, självständig och gillar att jobba i team. Det är viktigt att du förstår helheten och hur indata påverkar flödet inom ett system. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.  För mer information [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201354414