Jobbet Teknisk supportmedarbetare till Phoniro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk supportmedarbetare till Phoniro publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Framgångsrika Phoniro är företaget som med sina smarta tekniska lösningar inom äldreomsorgen och funktionshinderområdet skapar en tryggare vardag för många människor. Är du en utåtriktad, positiv och initiativtagande person som är intresserad av smart teknik? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget
Phoniro är ett svenskt bolag med ca 80 anställda och drygt 130 miljoner i omsättning. Bolaget är en marknadsledande leverantör av välfärdsteknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet. Phoniro Care är namnet på den gemensamma cloudplattformen för Phoniros alla vård- och omsorgslösningar och inkluderar digital nyckelhantering, tid- och insatsuppföljning, larmsystem och e-tillsyn. Närmare 200 kommuner och privata vård- och omsorgsbolag använder Phoniros lösningar idag. Kontor finns i Halmstad, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Luleå, Danmark och Holland. Phoniro i Norrköping hittar du centralt på Hospitalsgatan i nybyggda och fräscha lokaler, med en svårslagen utsikt över Norrköping. Idag finns 25 medarbetare på plats som tillsammans skapar en härlig stämning och arbetar med en produkt som verkligen gör samhällsnytta. Kika på ett axplock av vad medarbetarna tycker om att jobba på Phoniro: ”Det finns så mycket kunskap och driv på Phoniro att vara först med att möta framtidens behov i omsorgen, en bransch som kommer att springa på stora utmaningar om några år. Det är så roligt att vara med och utveckla verktyg som jag själv saknade när jag arbetade i hemtjänsten”. ”Jag blev direkt imponerad över att det var väldigt drivna och kunniga medarbetare inom Phoniro, vi utvecklar ju både hård- och mjukvara! De flesta av våra produkter är tillverkade i Sverige och jag blir extra stolt över att berätta att vi innehar ett stort antal patent”.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bli en del av Phoniros servicecenter som består av varierad kompetens, allt från fokus och förståelse för användarupplevelsen till djup teknisk kunskap. I rollen kommer du att via främst telefon och mail supporta kunder kring tekniska lösningar som digital nyckelhantering, larmsystem och mobilappar. Det är en stor variation på de frågor som kommer in där du främst kommer fokusera på första linjens support. Framåt i tiden finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och ta större tekniskt ansvar.

Din profil
Vi söker dig som: - Har erfarenhet av ärendehantering - Har erfarenhet av teknisk support - Gärna tar egna initiativ och motiveras av att lösa problem - Har ett intresse och förståelse för tekniska lösningar - Hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift Det är meriterande men inget krav om du har: - Kunskaper om operativsystem och appar för iPhone- och Androidtelefoner - Jobbat i windowsmiljö - Kunskaper om SQL-databaser - Kunskaper kring nätverk - Arbetat enligt ITIL - Förståelse för lättare programmering - Erfarenhet av vård- och omsorg Extra meriterande om du talar och förstår danska.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Phoniro med Skill. Rekryteringen avser anställning hos Phoniro. Vi jobbar med löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christian Andersson-Gran på 011-19 94 69 eller christian.andersson-gran@skill.se Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3678

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till