Jobbet Teknisk supportmedarbetare; pool & spabad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk supportmedarbetare; pool & spabad publicerad av E-commerce recruit

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du en stor teknisk förståelse, brinner för kundkontakter och vill ge service i världsklass via telefon och mail? Vill du bli en del av ett framgångsrikt och marknadsledande företag med duktiga och engagerade medarbetare som alla brinner för sitt arbete? Då ska du ansöka om att bli Home Furnishing Nordics nästa kundsupport medarbetare för avdelningen Pool och spabad!   

Om Tjänsten 
I rollen som kundsupport kommer du att ingå i ett mindre supportteam på After Sales där ditt fokusområde kommer vara inom Pool & Spabad, där företaget innehar en ledande position på marknaden. Du förväntas ta ett självständigt ansvar där du arbetar brett inom supporten med tekniska produkter där du säkerställer att kunden får en förstklassig kundupplevelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta;

  • Supportera kunder via telefon och mail inom pool och spabad. 
  • Hantera garantiärenden, reklamationer och serviceärenden.  
  • Koordinera service samt felsökningar på ett kostnadseffektivt sätt. 
  • Följa upp serviceuppdrag och säkerställa kundnöjdheten.
  • Arbeta proaktivt tillsammans med produktchefen för att utveckla och förbättra produkter samt höja kundupplevelsen.

Då du ansluter till ett kraftigt expansivt och marknadsledande bolag kommer det ges stora utvecklings- och karriärmöjlighet på sikt.

Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du en hög teknisk förståelse samtidigt som du är skicklig på att ge god service. Du har minimum gymnasial utbildning och har du dessutom en teknisk inriktning kan detta ses det som en fördel. Dina tidigare arbetslivserfarenheter kan variera men vi ser en stor fördel om din erfarenhet kommer från antingen den tekniska sidan så som teknik, vvs, el eller liknande alternativt från kundservice/försäljning. Kommer din erfarenhet från pool och spabad ses detta som meriterande men ej som ett krav. Då kommunikationen till kunderna sker via mail och telefon är det viktigt att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift samt har god datorvana och är bekväm med att arbeta i Officepaketet.

Som person trivs du i en dynamisk miljö, med högt driv vilket ställer krav på flexibilitet, problemlösning och en hög servicekänsla. Vidare är det viktigt att du har en hög effektivitet, är noggrann i dina utförande och är bekväm med att ta beslut i olika ärenden. Du är självgående i ditt sätt att arbeta samtidigt som du förstår vikten av ett framgångsrikt lagarbete. Det som kommer göra dig framgångsrik hos Home Furnishing Nordic är din kombination av en stor ödmjukhet, ett högt driv och en stor nyfikenhet. En självklarhet för tjänsten är att du älskar kundkontakter och lägger stor vikt på värdet av kundnöjdhet och att skapa goda relationer.

Placering & start
Tjänsten är placerad på Strandbadsvägen i Helsingborg och tillsättning är enligt överenskommelse. 

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med spänning fram emot din ansökan.

Om Home Furnishing Nordic
Home Furnishing Nordic är en del av Bygghemma Group som är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans. Vi bedriver verksamhet inom två segment, DIY och heminredning, där DIY innefattar försäljning av produkter från välkända varumärken för hem och trädgård och heminredning innefattar försäljning av möbler och dekorationsprodukter, huvudsakligen under egna varumärken. Bygghemma Group omsatte ca 4,4 miljarder kronor 2017, har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Läs mer på; www.bygghemmagroup.se

Referens

teamtailor-153172-66172

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till