Jobbet Teknisk support till Samsung har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk support till Samsung publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du serviceinriktad och en riktig teknik-nörd? Nu finns en chans att bli en del av Samsungs nordiska service-team som ger teknisk expertkompetens angående hushållsapparater. Här kommer du på riktigt få djupdyka i teknik och lära dig om sprillans nya produkter. Vi letar efter dig som har erfarenhet av både hårdvara och mjukvara och som kan förklara denna på ett smart sätt för dina kollegor. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som teknisk support kommer du och ditt team ha ett övergripande ansvar för support inom hushållsapparater och vitvaror. Ni ger service, löser utmaningar och lyfter förbättringsförslag. Du kommer in i bilden när Samsungs kundservice har fått in en teknisk fråga som behöver din expertkompetens. Du tar då över ärendet och svarar med en passande lösning eller svar på frågan. Inom ditt område kommer du jobba med både hårdvara och mjukvara för produkter som till exempel tvättmaskiner, torktumlare och andra produkter med inbyggda system för att underlätta arbetet i hemmet. Du kommer helt enkelt befinna dig mitt bland tekniken i ett av världens mest snabbväxande varumärken. Om det låter kul – läs vidare!

Vem är du?
Vi letar efter dig som har pluggat en teknisk inriktning på gymnasiet och vi blir extra intresserade om du har en examen från universitet eller högskola också. Du har helt enkelt en väldigt bra teknisk grund att stå på. Eftersom du kommer jobba med inbyggda system och smarta prylar så är det speciellt intressant om du har erfarenhet av detta – hårdvara och mjukvara. Däremot tror vi att rätt person kan ha skaffat sig teknisk kunskap via andra jobb också, till exempel IT-support.

Du behöver vara riktigt duktig på att ge trevlig service och gärna dessutom att sälja eller supporta just den här typen av produkter – hemelektronik, hushållsprylar, vitvaror mm.

Du behöver också kunna kommunicera på engelska men andra nordiska språk är meriterande.

För den här tjänsten krävs alltså:
•Engelska-kunskaper
•Mycket god erfarenhet av service, gärna av just hushållsapparater
•Teknisk utbildning och kunskap kring både hårdvara och mjukvaraVi ser fram emot att läsa din ansökan för att prata ännu mer om uppdraget! Ansök redan idag eller skicka dina frågor till anna.wardell@poolia.se. Tyvärr kan vi inte ta emot ansökningar via mail, men frågor är alltid välkomna.

Vi håller intervjuer (på Teams om du vill hålla dig hemma!) löpande, så vänta inte med att söka. Vi ses!

Referens

57497

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till