Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Teknisk support till Nellemann Machinery! job in Linköping at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Teknisk support till Nellemann Machinery! på Poolia

Teknisk support till Nellemann Machinery!

Poolia Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du en tekniskt kunnig person med lantbrukserfarenhet? Då har du nu chansen att bli en del av Nellemann Machinery - en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Nellemann Machinery bygger för framtiden och är redo för vidareutveckling och tillväxt på en spännande marknad och söker dig som vill utveckla detta vidare tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare och belägen i Skänninge.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som teknisk support kommer du att vara en länk mellan tillverkare, återförsäljare och slutkund. Du får en mycket central och självständig roll och är viktig för vår fortsatta utveckling, där du kommer att vara teknisk expert på produkter som levereras av Nellemann Machinery. Du blir därmed en viktig och central resurs både internt och för våra partners och återförsäljare. Uppdraget innebär att vara en problemlösare på plats hos kund, vilket innebär en del resor.

Uppdateringar och servicerutiner är en del av vardagen. Du kommer att ingå i ett mycket ambitiöst team som har ett stort engagemang för företaget och dess produkter. Högt i tak är en självklarhet och det finns goda möjligheter påverka företagets utveckling. Du kommer in i ett team med hög kompetens och ett stort engagemang för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•   Teknisk dialog med de olika tillverkarna, samt med kollegor i Nellemann internationellt
•   Teknisk support internt och till återförsäljare
•   Utbildning internt och externt
•   Uppdatera interna system samt se till att information, uppdateringar och förändringar från tillverkare kommer ut till återförsäljare och kunder

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant teknisk bakgrund, troligtvis med en utbildning inom jordbruksmekanik eller industrimekanik samt erfarenhet av entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner eller tyngre fordon. Du har ett stort intresse för området och vi ser gärna vidare kompetens i form av kurser och certifikat inom diagnosteknik, elektronik, hydraulik och mekanik.

För att axla rollen är det viktigt att du trivs med den här typen av utrustning och material. Du är social och trivs i att samarbeta nära med kollegor och kunder i samband med utbildning, kurser och teknisk support. Du är orädd, trygg och ansvarsfull. Du kan initiera och prioritera, gillar att ha mycket ansvar och trivas i en hektisk vardag. Eftersom rollen innebär mycket kontakt med kollegor och tillverkare i andra länder är god engelska en förutsättning, du bör även ha en god social kompetens och lätt för att samarbeta.

Om verksamheten
Nellemann Machinery är en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Vi levererar till hela Skandinavien och säljer de mest attraktiva produkterna på marknaden.

Nellemann Machinery tog över import och försäljning av Kubota i Skandinavien under 2017. Nellemann-koncernen har även verksamhet inom import, försäljning och service av Aston Martin, Kia och Isuzu samt försäljning och service av Volvo i Danmark.

 

Rekommenderade jobb

Teknisk support till Nellemann Machinery!
Poolia Linköping Heltid
Säljare till Kinnarps Norrköping!
Poolia Östergötlands län - Norrköping Heltidsanställd
Ej angett
Gjuteriarbetare till ett framgångsrikt företag i Katrineholm!
Lernia Södermanlands län - Katrineholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59786