Jobbet IT-support till Logent! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-support till Logent! publicerad av Academic Work

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du en bakgrund inom IT och letar efter en ny utmaning? Då kan detta vara jobbet för dig. Ta chansen att få en värdefull supporterfarenhet till interna användare i en roll med mycket ansvar. Urval sker löpande för start omgående - sök redan idag!

Academic Work söker just nu en IT-support till Logent. Tjänsten är på heltid med omgående start och det finns stora utvecklingsmöjligheter om du känner att du trivs i rollen.

Logent är placerat i centrala Göteborg och du kommer att befinna dig på plats under heltid med kontorstider . Det är ett stort bolag och du kommer att ha en central roll som deras interna IT Support. Kunden präglas av en kultur med högt till tak som innebär stora möjligheter att framföra dina åsikter men samtidigt har de väldigt mycket strukturer och arbetssätt satta som gör det enkelt för dig att komma in i en etablerad roll. Du kommer att sitta i en öppen och trivsam miljö tillsammans med dina kollegor trots att du själv äger hela ansvaret för den tekniska supportern.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som underkonsult hos Logent. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som IT-support hos Logent kommer du att agera support internt där du i första hand löser enklare ärenden som inkommer från både svenska och norska kontor. Det går till så att du både får inkommande samtal som du behandlar och parallellt kommer det även in ärenden i deras ärendesystem. Vidare agerar du på bästa möjliga sätt för att lösa problemet genom de rutiner och regleringar som finns i bästa möjliga tid.

Du kommer till exempel att:

* Ha tät kontakt med interna användare i den dagliga driften
* Ansvara för att nyanställda får datorer, telefoner, abonnemang och dokumentation kring detta
* Attestera fakturor utifrån din beställning av material till nyanställd personal
* Hantera användarkonton, installation av skrivare och liknande

Tjänsten passar dig med ett brett IT-intresse som tycker om att ge service till andra. Den passar även dig som ser fördelarna med att arbeta på en stor arbetsplats där du har en otroligt central och viktig roll med mycket ansvar. Du vistas dagligen i en miljö med kollegor som besitter varierande befattningar och har väldigt roligt tillsammans på jobbet. Arbetet kräver att du är initiativrik och kan komma med lösningar på problem. Med din nyfikenhet på att lära dig nya saker och med ditt engagemang kommer du att lyckas i rollen som Teknisk Support.

* Har arbetat med IT support tidigare och har en grundläggande förståelse i området
* Har ett brinnande intresse av IT och att ge förstklassig service
* Har goda kunskaper i Windows operativsystemet
* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då du kontinuerligt kommer att kommunicera på dessa språk
* Innehar B-körkort

Det anses även som meriterande om du:

* Har jobbat med hantering av servrar

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ då du på en daglig basis har kontakt med olika interna IT användare. Personal inom Logent vänder sig till dig med problem och för att kunna utföra arbetet på ett tillfredsställande sätt bör du kunna ta egna initiativ, vara självgående, lösningsfokuserad och orädd att ta dig an nya utmaningar. Att kunna hantera olika sorters kunder och alltid vara medveten om vikten av högklassig service ser du som en självklarhet. Du uppskattar tydlig struktur och att det finns manualer för hur det mesta ska hanteras ser du som värdefullt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Göteborg
* Kontaktuppgifter: Terese Karlsson
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Logent önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: gbg04@academicwork.se )
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg04@academicwork.se] (mailto: gbg04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15005754-SE

Liknande jobb

Platschef/Butikschef till Byggmax i Uddevalla Uddevalla Infinity Human Resources
C Chaufför med YKB Trollhättan Lernia
Senior Administrator, GMD Human Resources, AstraZeneca Gbg Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Executive Assistant Göteborg Poolia
Robottekniker till Axson Teknik Göteborg StudentConsulting
Teknisk säljare till Nanor i Göteborg Göteborg Academic Work
Produktionstekniker Göteborg Skill
Teknisk inköpare Göteborg Intenso Teknikrekrytering
Senior researcher knowledgeable in the PSS field Göteborg RISE Research Institutes of Sweden
Ekonomiassistent på deltid till RIVAB Göteborg Academic Work
Fitness24Seven i Göteborg söker dig! Göteborg Academic Work
MS Dynamics NAV consultant Göteborg Nigel Frank International
Produktadministratör till Jaktia AB Lerum Oddwork Sweden AB
VOLVO PENTA ENGINEERING PROGRAM Göteborg Volvo Group
Lagermedarbetare Partille Menigo

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Göteborg).