Jobbet Teknisk support till företag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk support till företag i Göteborg publicerad av TNG

Heltidsanställd
Göteborg
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Till teknikföretag i Göteborg söker vi dig som vill bidra till vår kunds tekniska kundservice med din känsla för service.

I Göteborg söker vi nu dig som vill arbeta med att ge teknisk support och ta emot inkommande ordar från kunder. För dig som gillar att bidra med teknisk hjälp över telefon och gillar att ta dig an nya uppgifter finns här en chans för dig att omgående börja och bidra till vår kunds kundtjänstfunktion. Intresserad? Sök tjänsten idag då urval och tillsättning sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund har du en viktig roll då du gentemot kunderna är företagets ansikte utåt och bidrar med din rådgivning efter bästa förmåga.

Tjänsten hos vår kund är initialt ett konsultuppdrag där du efter sex månader kommer att bli anställd av vår kund. Något som vi tycker går helt i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad. Under tiden du är konsult hos omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Svara på och ge rådgivning på kunders enklare tekniska frågor.
  • Hantera inkommande ordar
  • Administrera registrering kring kundärende

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kunds kontor ligger i norra Göteborg och du kommer jobba i deras kundtjänst team. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan klockan 8:00-17:00, med viss möjlighet till flextid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av teknisk kundtjänst. Vi ser att du trivs med att ha ett flexibelt arbete och kan prioritera emellan arbetsuppgifter då du kommer hantera flera kundärenden samtidigt. Du bemöter kunder efter bästa serviceförmåga med målet att alltid lämna ett gott intryck. Har du tidigare arbetat i SAP är det meriterande, men inget krav. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

9855EA50FE5C401B8DA95B203C1CDD51

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till