Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Support och Installation till Ngenic jobb i Uppsala på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Support och Installation till Ngenic på Poolia

Teknisk Support och Installation till Ngenic

Poolia Uppsala, Uppsala län Heltid

Som Teknisk Support hos Ngenic får du en bred roll med ansvar inom både kundservice och installation i ett snabbväxande företag. Här erbjuds du en spännande tjänst med möjlighet att växa tillsammans med företaget. Du får en central roll i teamet med goda möjligheter till att påverka och forma hur ni ska arbeta framåt. Ngenic hjälper konsumenter, fastighetsägare och energibolag att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Tjänsten innebär ett serviceansvar där du ger support internt och till verksamhetens kunder samtidigt som du kommer få arbeta med installation och service av Ngenics utrustning. Ngenic arbetar med digitalisering av energibranschen och levererar bl.a. mät- och styrsystem för små och stora fastigheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet går ut på att hantera supportärenden via mail och telefon. I rollen som Teknisk Support är du ansvarig för att inkommande ärenden löses och återkopplas till kund. I vissa ärenden samarbetar du på engelska med kollegor i Polen som hjälper dig att lösa kundernas problem. Ibland medverkar du vid installationsprojekt ute hos kunden och har ett nära samarbete med säljare och övriga servicetekniker. De kunder du arbetar med är privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, och energibolag.

Vem är du?
Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att kunna ta även de svåra samtalen och vända dem till något positivt. Du har en fallenhet för att förklara komplexa saker på ett lättförståeligt och tillmötesgående sätt och är snabblärd och social. Du är bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift och du har god datorvana. Om du har erfarenhet av installation och/eller drift, förståelse för värmesystem, el och nätverk, eller vana av teknisk felsökning kan du vara helt rätt för denna position.

Ngenic erbjuder en gedigen upplärning för denna roll. Det innebär att erfarenhet är meriterande men att vi kommer lägga mycket stor vikt vid dina personliga kvalitéer.

För tjänsten krävs B-körkort eftersom det kan förekomma resor för installation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Ngenics huvudkontor i Uppsala och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna redan idag.

Om verksamheten
Ngenic är ett snabbväxande företag inom fastighetsautomation och kunderna blir allt fler. Vi levererar mät- och styrsystem för små och stora fastigheter samt överordnade system för optimering av energidistribution. Ngenic är en ledande aktör inom digitalisering av energi- och VA-branschen med huvudkontor i Uppsala.

 

Rekommenderade jobb

Teknisk Support och Installation till Ngenic
Poolia Uppsala Heltid
Teknisk Support till Ngenic
Poolia Uppsala Heltidsanställd
IT-systemingenjör till Recipharm
Poolia Uppsala Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60316