Jobbet Teknisk support inom relining till Vanovo har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk support inom relining till Vanovo publicerad av Effektiv

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Arbetar du idag som ansvarig reliningstekniker eller uppdragsledare och vill ta nästa kliv i karriären? Eller arbetar du redan idag som teknisk support inom relining? Vanovo expanderar och söker nu en teknisk support till deras verkstad i Göteborg. Vill du fortsätta din karriär hos ett företag på stark frammarsch? Välkommen med din ansökan!

Om vår kund
Vanovo har mångårig erfarenhet av relining och är den självklara leverantören för relining av dag- och spillvatten samt tätning av ventilation. Våra ledord är kvalité, service och hängivenhet och dessa genomsyrar både det interna och externa arbetet. Genom att vara generösa, lyhörda och engagerade vinner vi förtroende. Att bygga förtroende är resultatet av våra ledord. Vanovo har idag kontor i Göteborg och Stockholm och är främst verksamma i mellersta och södra Sverige. Resor med övernattning kan i enstaka fall förekomma. Följ med oss på vår spännande resa!

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk support är ditt främsta fokus att säkerställa att verktyg och maskiner underhålls och är i bra skick för dina kollegor som arbetar ute hos kund. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat: • Att ansvara för underhåll och reparation av utrustning, verktyg och maskiner • Introducera och utbilda nyanställd personal i utrustning och arbetssätt • Hjälpa och utbilda personal med tekniska lösningar och ny utrustning • Ersätta ordinarie reliningstekniker vid kortare frånvaro, ex. ledighet och sjukdom Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag där du utgår från Göteborg.

Din profil
För att passa i rollen som teknisk support hos Vanovo har du mycket god kunskap inom reliningsprocessens alla delar och har ett stort intresse för hur verktygen och maskinerna fungerar samt hur dessa underhålls och repareras. Du har ett driv att utveckla och förbättra såväl dina som företagets arbetsprocesser och du håller dig uppdaterad kring utvecklingen i branschen. Du trivs att arbeta självständigt samtidigt som du inte har några problem att arbeta tillsammans med andra. Du har ett prestigelöst arbetssätt då du hugger i där det behövs och tvekar inte på att själv åka ut och hjälpa dina kollegor hos kund vid behov. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Krav för tjänsten är B-körkort. Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är 2020-12-13. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ludvig Fagerström på [ Email address blocked ] .

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Vanovo.

Referens

GB-2274

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till