SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk support/handläggare till Göteborg Energi jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Teknisk support/handläggare till Göteborg Energi på Uniflex

Teknisk support/handläggare till Göteborg Energi

Uniflex Göteborg Heltid
Ansök på företagets hemsida

Göteborg Energi söker medarbetare till Teknisk Kundsupport/Felanmälan. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta emot och hantera felanmälan, felavhjälpning, tidsbokningar, teknisk support och vara en ärendekoordinatör. Start är omgående eller enligt överenskommelse.

Om tjänsten
Vi söker nu nya medarbetare till Göteborg Energi i Gårda. De arbetar med elnät, laddstolpar, fjärrvärme, fjärrkyla, gasnät, energitjänster och stadsfiber. Här jobbar du för alla göteborgare och hela staden för att bidra till en mer hållbar vardag! På denna enheten inom Kundservice kommer du att arbeta som teknisk kundkoordinator. Detta innebär att du kommer att handha/lösa och ansvara för kundärenden, i syfte att säkerställa och höja kundnöjdheten. Rollen ansvarar för att generellt kunna svara på frågor angående företagets produkter/tjänster i både telefon och interna ärendehanteringssystem.

Vem är du?
Vi söker dig som fungerar väl tillsammans med andra. Du är duktig på att fatta beslut, ta initiativ och improvisera och prioritera. Vidare har du har ett naturligt kundfokus och vill alltid slutföra dina ärenden med en nöjd kund som resultat. Du har tidigare arbetat med kundhantering, tex teknisk support, kundservice eller annat serviceyrke med kundfokus. Arbetstider kan variera på denna avdelningen, öppettider är 24h året om. Treskift och beredskap kan förekomma. Du har med dig en teoretiskt och/eller teknisk inriktad treårig gymnasieutbildning eller motsvarande. Utöver detta krävs det att du behärskar att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt en mycket god vana att arbeta vid datorn och i olika datasystem.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60380