Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Support Belysning Flux, placering Arninge/Täby jobb i Norsborg på Rubino Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Support Belysning Flux, placering Arninge/Täby på Rubino Rekrytering AB

Teknisk Support Belysning Flux, placering Arninge/Täby

Rubino Rekrytering AB Norsborg, Stockholms län Heltid

Teknisk Support Belysning Flux, placering Arninge/Täby


Det är på Flux det händer. Flux har haft en fantastisk utveckling den senaste tiden och behöver nu förstärkning av ytterligare en engagerad och belysningskunnig medarbetare.


Rollen innebär främst att vara länken mellan kund/utesäljare och vår tekniska avdelning och produktion. Dessutom att vara behjälplig med att ge Flux kunder och utesäljare support avseende bl a produktinformation samt följa upp och svara på förfrågningar, hantera returer och reklamationer och registrera order. Supportgruppen utför även belysningsberäkningar och det är en fördel om det arbetet kan fördelas över flera medarbetare.

Rätt person måste även med tydlighet kunna kommunicera både internt och externt för att på bästa sätt ge våra kunder och medarbetare relevant information avseende våra produkter och unika belysningslösningar.

För att lyckas i rollen så ser vi att du har flera års erfarenhet av en liknande roll som teknisk support rörande belysning för offentlig miljö. Har du tidigare erfarenhet även av enklare ljusplanering är det ytterligare en framgångsfaktor och om du har erfarenhet av exempelvis DialuxEvo eller motsvarande för att ta fram belysningsberäkningar är det starkt meriterande.

Som person ser vi att du är vän av ordning och noggrann i ditt arbete, du måste vara självgående och ha förmåga att hantera fler parallella projekt samtidigt utan att kvaliteten blir lidande.
En sak vi värdesätter för en god start i arbetet är ett intresse för den typ av lösningar Flux tillhandahåller marknaden, då det vi gör är till största delen kundanpassade lösningar som inte går att hitta i en produktkatalog.
Därför ser vi att du har en hög teknisk kompetens, är lyhörd och har en god förmåga att förstå kundens behov.
Du har en god datavana och goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att arbeta med affärssystem och projektverktyg. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Flux erbjuder rätt person ett stort ansvar i säljteamet och i positionen som en central del av kontaktytan mot våra kunder. För att kunna göra ett bra jobb är det en förutsättning att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har såklart, precis som vi, ett totalt kundfokus och kan ge snabb och kompetent support i projekten.
Du blir en viktig kugge i ett erfaret och drivet säljteam bestående av fyra utesäljare och två supporter. Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C norr om Täby.
Läs mer om Flux, våra produkter och de projekt vi levererar till på flux.nu!

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande och vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1452854-312050