Jobbet Teknisk Support / Technical Support inom kyl- och värmepumpar till Mitsubishi Electric sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk Support / Technical Support inom kyl- och värmepumpar till Mitsubishi Electric sökes! publicerad av Mitsubishi Electric

Heltidsanställd
Sollentuna

Arbetsbeskrivning

Din primära uppgift som Teknisk Support är att via telefon och mail hjälpa våra kunder med tekniska frågor inom kyla, värme och ventilation. Mitsubishi Electric tillverkar värmepumpar, luftkonditionering och utvecklar integrerade systemlösningar. 

Dina arbetsuppgifter:

• Du kommer att arbeta i "First Line Support" och vägleda och svara på tekniska frågor från återförsäljare och installationstekniker. 
• Du informerar våra kunder om lagerstatus, ger prisuppgifter på reservdelar och tillhandahåller tekniska manualer som kan gälla Mitsubishis Electrics kylmaskiner och värmepumpar som enskilda produkter och även i samverkan i integrerade system för kyla, värme och ventilation.
• I ditt dagliga arbete har du en nära intern kontakt med företagets säljare, produktchefer, Customer Service och marknadsavdelningen. 
• Det finns en kontorsplats för dig på vårt huvudkontor i Sollentuna.

Kandidatprofil

Din bakgrund/personlighet:
• Du har erfarenhet av installation eller service och kunskap antingen inom VVS, HVAC, ventilation, luftkonditionering, kyla eller värme.
• Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. I tjänsten ingår support till våra distributörer i Norden och Baltikum.
• Du har god datavana och du kommer att arbeta i SAP.
• Du kan uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt både i tal och skrift.
• Är du lösningsorienterad, serviceinriktad, strukturerad, kundfokuserad och noggrann är du rätt person för oss. Du kan hantera många olika ärenden samtidigt. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder:
• Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi är "laget starkare än jaget" och därför kan vi erbjuda en trevlig atmosfär och arbetsmiljö. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss.
• Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.
Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget:
Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 9 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknads-ledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

Sökord: kundsupport, innesäljare, produktchef, servicetekniker, presale, Sales Support, tekniker, kyltekniker, installatör, ingenjör, VVS, kyla, kyl, kylteknik, kylaggregat, aggregat, värme, värmeteknik, HVAC, ventilation, luftventilation, luftkonditionering, AC, aircondition, rör, installation, handtork, avfuktare

Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till