Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk specialist/Projektledare till Arriva jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk specialist/Projektledare till Arriva på TNG Tech

Teknisk specialist/Projektledare till Arriva

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Arriva i Stockholm söker dig som vill arbeta med teknik samt utveckling och underhåll inom tåg eller buss.

Vi söker nu två Tekniska Specialister/Projektledare som vill bidra till Arrivas fortsatta utveckling och genom det även ett hållbart samhälle. I rollen kommer du fokusera på teknisk utveckling av både befintliga och nya fordon (tåg eller buss). Du kommer främst att arbeta med teknisk utveckling, underhållsoptimering och projektledning.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

Du kommer få en arbeta i en bransch som fyller en viktig samhällsfunktion då bra kollektivtrafik inte bara är en förutsättning för ett fungerande stadsliv utan också viktigt för miljön.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk specialist hos Arriva får du en varierad vardag. Du kommer bland annat arbeta med att: 

  • Ansvara för att på ett kostnadseffektivt sätt leverera hela, rena & säkra fordon samt säkerställa en framtidssäkrad fordonsflotta. 
  • Driva och delta i projekt kopplat till fordonen. Samt vara sammanhållande i projekt med trafikhuvudman.
  • Följa upp på lagkrav och standarder.
  • Ansvara för ständig förbättring av tekniken hos fordonsflottan inklusive ombordsutrustning.
  • Hantera teknisk support för verkstäderna. 
  • Utreda och analysera vid incidenter.
  • Leda tekniska projekt inklusive modifieringsprojekt.
  • Agera stöd vid fordonsbesiktningar & riskanalyser.
  • Ta fram teknisk kravställning vid inköp av nya fordon.
  • Stötta i anbudsarbetet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du även vara teknisk support för verkstäderna och ta fram teknisk dokumentation samt utbilda i ny teknik. Vidare kommer du arbeta i ett motiverat team som tycker att samarbete är viktigt. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande, samt några års arbetslivserfarenhet från relevant verksamhetsområde. Har du fordonsteknisk kompetens är det meriterande. 

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och har förståelse för hur tekniken integrerar med IT på det mest optimala sättet. Du har ett starkt säkerhetstänk och analytiskt lagd. Då rollen innebär många kontaktytor tror vi även att du har erfarenhet av att bygga och behålla hållbara relationer, både internt och externt. Som person är du nyfiken, vetgirig och har god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt och förstår vikten av att mottagaranpassa kommunikationen.

Du arbetar med en strukturerad höjd samtidigt som du har ett flexibelt och proaktivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Det gör att du har en god förmåga att snabbt växla mellan strategiskt tänk och operativt utförande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 9FC53CE35CD643C6B16F2012B1BC54F5