Jobbet Teknisk skribent till ledande teknikkonsultbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk skribent till ledande teknikkonsultbolag publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Vi söker dig med ingenjörsutbildning, genuint teknikintresse och förmågan att utrycka dig i skrift. Vår kund är internationell, växer snabbt och jobbar med högteknologiska lösningar. Vill du vara med på resan? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk skribent blir din uppgift att beskriva komplexa tekniska produkter på ett tydligt sätt. Ditt fokus ligger på hårdvarusidan och det kan handla om manualer, utbildningsmaterial och annan teknisk dokumentation. Du kommer att analysera och utveckla innehållet av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse, därför är det viktigt med en helhetsförståelse och du bör därför gilla att ta reda på hur saker fungerar. Projekten är långsiktiga och återfinns hos kunder inom industri eller försvarsbranschen. Till din hjälp har du seniora kollegor och alltid någon att fråga!Om företaget
Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med konsulter i hela Norden. De jobbar med högteknologiska lösningar och har spetskompetens inom informationssäkerhet, systemsäkerhet, systemutveckling, systemintegration, kommunikation, mekanik och logistik. Det är ett konsultbolag som satsar på dg som anställ, bland annat har de utvecklat ett unikt utbildningspaket för att du hela tiden ska utvecklas. Det går väldigt bra för vår kund som växer snabbt, därför behöver de nyanställa och letar efter duktiga och drivna kollegor!

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning och en känsla för språkstil och informationsflöde. Du har en övergripande tekniknivå och ser saker ur ett användarperspektiv. Som person är du driven, kommunikativ och lyhörd.

Skallkrav:
• Teknisk ingenjörsutbildning
• Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
• Stort intresse för att skriva

Meriterande:
• YH-utbildning som teknisk skribent
- Utbildning som informationsarkitekt
- Erfarenhet från professionell teknikinformationOm oss
Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, sök redan idag!


Referens

19012

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till