Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk skribent till internationellt bolag i Lund jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk skribent till internationellt bolag i Lund på Framtiden

Teknisk skribent till internationellt bolag i Lund

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Är det skrivna ordet din specialitet? Vill du arbeta för att skapa en produkt lätt att förstå och använda? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu en teknisk skribent till ett stort internationellt teknikföretag.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som teknisk skribent kommer du att arbeta agilt i ett scrum team om 15 personer. Du arbetar mot förpackningsindustrin där du tar fram information och instruktioner för servicetekniker och operatörer. Genom ditt arbete blir kundens produkt lätt att förstå och att använda. För att samla in information och förstå produkten har du ständig kommunikation med serviceteknikerna och operatörerna och spenderar tid i testhallarna för att vara nära utrustningen. Du skriver produktinformationen i XML i kundens CMS.

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett teknikkonsultföretag som levererar produktinformation inom flertalet branscher till både stora och små företag. De finns i stora delar av världen och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då de satsar mycket på sina medarbetare.
Mer information ges vid en eventuell intervju.

DIN PROFIL

Du som söker är en mästare på att skapa kommunikation som är lättförståelig och tydlig. Du har lätt att förstå tekniska texter och instruktioner och är analytisk i ditt arbetssätt. Vi vill att du ska vara passionerad och alltid vilja leverera ett så bra arbete som möjligt samtidigt som du sprider glädje och är en härlig kollega. Du gillar att arbeta i team och att tillsammans med andra lösa uppgiften.

Skallkrav:

- Teknisk kandidat/masterexamen ELLER tidigare relevant arbetslivserfarenhet
- Stort tekniskt intresse
- Mycket god engelska i tal och skrift

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Omfattning: Heltid

Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Teknisk kandidat/masterexamen ELLER tidigare relevant arbetslivserfarenhet Stort tekniskt intresse Mycket god engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078729005