Jobbet Teknisk skribent till ABB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk skribent till ABB publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för teknik och söker ditt nästa uppdrag? Vill du arbeta som Teknisk skribent? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Teknisk skribent till vår kund ABB till deras Robotics Sport Welding Application Center i Mölndal. I rollen som Teknisk skribent kommer du att sammanställa, redigera och skapa dokumentation för applikationscentrets produkter och leveranser. Produkterna består bl.a. av robotar, svetstänger och formerare med tillhörande applikationsmjukvara. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med projektledare och utvecklare.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Uppdraget är ett föräldravikariat och är planerad att starta i juni och pågå ca 1 år framöver och för rätt person finns det goda möjligheter till förlägning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en teknisk förståelse. Du bör ha ingenjörsbakgrund eller bakgrund kopplad till automation. Alternativt har du mer traditionell erfarenhet av teknikdokumentation. Som person ser vi att du är självständig, driven och samarbetsvillig. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i Word och xml-systemet Skribenta. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! 


Sökord: teknik, teknisk skribent, ingenjör, xml-system, Skribenta, Teknikdokumentation

Om arbetsgivaren:

ABB är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik. ABB är pionjär inom banbrytande teknik och styr industriell digitalisering mot framtiden. Med en historia som spänner över mer än 130 år är ABB verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 135.000 personer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42169

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.