Jobbet Teknisk servicerådgivare till Göteborgs Stads Leasing har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk servicerådgivare till Göteborgs Stads Leasing publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt kunnig samtidigt som du tycker om att arbeta med människor och vill du tillhöra en trygg och stabil organisation? Då är det kanske just dig vi söker!

Om företaget

Göteborgs Stads Leasing AB (GSL) tillhandahåller finansiell- och operationell leasing av lös egendom, exempelvis IT-utrustning, spårvagnar, motorfordon och personalcyklar för stadens alla verk­samheter. Bolaget tillhandahåller även miljövänliga varutransporter, administration av fordons­för­säkringar och trafikutbildningar. Med denna samordning uppnås en affärsmässig och kostnads­effektiv samhällsnytta med miljön i fokus.

Nu söker affärsenhet Service och Utveckling en servicerådgivare till kundmottagningen på Ringön.

Om tjänsten

GSL hyr ut alla typer av miljöfordon på kort eller lång sikt. I dagsläget har vi 2 400 fordon i vår fordonsflotta. Kundmottagningens uppdrag är att ta hand om Göteborgs Stads Leasings kunder under pågående avtalsperiod avseende fordon.

Som servicerådgivare kommer du huvudsakligen att arbeta med följande:

  • Boka in fordon som ska in på reparation och service till både interna och externa verkstäder och göra en bedömning på vad som skall åtgärdas
  • Ta emot bilar som ska in på verkstad och skriva arbetsorder till verkstaden.
  • Ta emot bokningar, förbereda bilhyror och arbeta både med direktservice mot kund över disk men också mycket med telefon- och mailkontakter.
  • Hantera försäkringsärenden avseende fordon.
  • Bilpoolssupport via telefon.
  • Vara delaktig i att skapa tydliga och enkla rutiner i verksamheten.
  • Vara med att utveckla våra arbetssätt inom verksamheten.
  • Medverka i bolagets hantering av kemikalier.

Om dig

Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieutbildning, gärna inom fordon/teknik. Du har mekanisk kunskap och kanske har du tidigare arbetat som fordonstekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet som kundmottagare/verkstadskundmottagare inom bilbranschen, och helst kännedom om olika bilmärken. Goda IT-kunskaper krävs då arbetet innebär att jobba i flera olika dataprogram. Flytande svenska samt B-körkort är krav för tjänsten.

Du är en serviceinriktad, glad och social person som älskar att göra det lilla extra både för kunder och för dina kollegor. Vi arbetar alltid med att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass.

Du ser jobbet som en utmaning och brinner för service och mötet med kunden. Att arbeta självständigt, vara lyhörd och metodiskt är en självklarhet för dig samtidigt som du är en lagspelare. Förmågan att skapa och upprätthålla goda kontakter med kunder och leverantörer är en självklarhet.

Bolaget är inne i en förändringsfas där vi ser över och förändrar våra arbetssätt. Detta gäller framförallt hur vi arbetar med våra IT-stöd och hur vi organiserar oss inom enheten. Gillar du att vara delaktig i denna utveckling är du rätt person för oss.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen

- Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
- Göteborg
- Dagtid (7-16)
- Heltid

Information

I denna rekrytering samarbetar GSL med Lernia. Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Tanja Zoric på: tanja.zoric@lernia.se eller tel 0722541775.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Hos oss ska du alltid bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut. Vi har kollektivavtal, vettiga försäkringar och friskvårdsförmåner.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia.  Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

52159

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till