Jobbet Säljsupport – San Sac har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljsupport – San Sac publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Är du en utpräglad servicemänniska som trivs med långsiktiga kundrelationer? Är hållbarhet en viktig fråga för dig och vill du jobba på ett företag där miljön är i fokus? San Sacs produkter förenklar bland annat källsortering och återvinning för ca 3000 kunder och 5 miljoner användare. Nu söker vi dig som genom att stödja våra säljare vill hjälpa nya och gamla kunder att bli ännu bättre på källsortering och bidra till en renare värld!

Om företaget
Även om avfallsminimering är ett övergripande mål i vårt samhälle kan avfall inte helt undvikas. Tillsammans kan vi skapa system där jordens resurser används och återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt. En central del är att skapa källsorterings- och insamlingssystem som är tydliga och bekväma för användaren samtidigt som de är arbetsmiljöriktiga för den som ansvarar för tömning och transport. San Sac har sedan 1962 utvecklat och marknadsfört utrustning för källsortering och avfallshantering. Det är vår ambition att även i framtiden medverka till att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag.

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus blir att bistå San Sacs säljare med allt från produktsupport till offertskrivning och kontraktframtagning. Det ligger också på ditt bord att tillsammans med kundsupporten hantera reklamations- och returhanteringar samt arbetsmiljöplaner. Du jobbar med en stor bredd av kunder och uppdrag, men har extra ansvar för ett av företagets mest framgångsrika områden, avfallshantering inom nybyggnation och renovering av sjukhus. För oss på San Sac är varje kundcase unikt och det är viktigt att finnas med i hela kedjan, från att hitta den mest optimala lösningen för varje enskild kund till att hantera eventuella reklamationer på ett föredömligt vis. Som teknisk säljsupport är du som oftast placerad på vårt kontor i Linköping, varifrån du sköter större delen av ditt arbete, men du kan också få följa med distriktssäljarna på kundbesök för att lära dig mer om kunden och produkterna. Du kommer att lära dig San Sacs sortiment inom källsortering och insamlingssystem, vilket också medför att du har kontakt med San Sacs leverantörer och samarbetspartners. Är du intresserad av miljö- och kvalitetsledningsarbete kan det finnas möjlighet att involveras även i detta.

Din profil
* Vi tror att du har några års relevant arbetslivserfarenhet, kanske från administrativa uppgifter eller kundsupport. Du har en god datorvana och är bekväm att hantera såväl nya som gamla kunder via telefon.
• Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet. Du har en känsla för service och lägger en stolthet i att varje kund får den för sina behov bästa lösningen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från återvinningsbranschen, men vi förväntar oss att du är orädd och har en vilja att lära dig våra produkter på djupet samt har ett strukturerat arbetssätt.
• Majoriteten av dina samtal sker på svenska men vissa leverantörer finns utomlands. Du behöver därför prata och skriva svenska på professionell nivå samt ha goda kunskaper i engelska.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar San Sac med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén, 013-473 20 65 alt. pehr.gilen@skill.se

Referens

3767

Liknande jobb

Lagerarbetare till Söderköping Söderköping Skill
Produktionsplanerare sökes! Vadstena Framtiden
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden
Programmerare till IT-konsultbolag! Norrköping Framtiden
Servicekoordinator med högt driv! Linköping Framtiden
Projektcontroller Linköping Randstad AB
Industrisvetsare Tranås Wikan Personal AB
Incident manager till IT-företag Linköping Dfind IT
Spännande uppdrag som kyltekniker! Norrköping Academic Work
IT-kompetens sökes! Linköping StudentConsulting
WISI I LINKÖPING SÖKER WEBBUTVECKLARE Linköping Academic Work
Junior C# utvecklare till SWECO Linköping Academic Work
Dokumentadministratör Finspång Unik Resurs
Dokumentcontroller Finspång Siemens

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till