Jobbet Projektsupport till San Sac har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektsupport till San Sac publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en utpräglad administratör med känsla för service? Trivs du i en roll som erbjuder såväl djup produktkännedom som en helhetssyn över projektens administrativa delar? Är dessutom hållbarhet en viktig fråga för dig? I så fall kan rollen som projektadministratör på San Sac bli din nästa karriärmässiga utmaning.

Om företaget
Även om avfallsminimering är ett övergripande mål i vårt samhälle kan avfall inte helt undvikas. Tillsammans kan vi skapa system där jordens resurser används och återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt. En central del är att skapa källsorterings- och insamlingssystem som är tydliga och bekväma för användaren samtidigt som de är arbetsmiljöriktiga för den som ansvarar för tömning och transport. San Sac har sedan 1962 utvecklat och marknadsfört utrustning för källsortering och avfallshantering. Det är vår ambition att även i framtiden medverka till att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag.

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus blir att bistå San Sacs säljare i de administrativa delarna kring en stor bredd av kunder och uppdrag. Du har extra ansvar för ett av företagets mest framgångsrika områden, avfallshantering inom nybyggnation och renovering av sjukhus. Här bistår du säljarna med allt från produktsupport, arbetsmiljöplaner och bygglovsansökningar till offertskrivning och kontraktframtagning. För oss på San Sac är varje kundcase unikt och det är viktigt att finnas med i hela kedjan, från att hitta den mest optimala lösningen för varje enskild kund till att hantera eventuella reklamationer på ett föredömligt vis. Som projektadministratör är du som oftast placerad på vårt kontor i Linköping, varifrån du sköter större delen av ditt arbete, men du kan också få följa med distriktssäljarna på kundbesök för att lära dig mer om kunden och produkterna. Du kommer att lära dig San Sacs sortiment inom källsortering och insamlingssystem, vilket också medför att du har kontakt med San Sacs leverantörer och samarbetspartners. Är du intresserad av miljö- och kvalitetsledningsarbete kan det finnas möjlighet att involveras även i detta.

Din profil
* Vi tror att du har några års relevant arbetslivserfarenhet, troligtvis från administrativa uppgifter. Du har en god datorvana och är bekväm att hantera såväl nya som gamla kunder via telefon.
• Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Noggrannhet och struktur i arbetet är a & o. Du har en känsla för service och lägger en stolthet i att varje kund får den för sina behov bästa lösningen. Du har ett proaktivt arbetssätt och strävar efter att ha koll på helheten i varje projekt. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från återvinningsbranschen, men vi förväntar oss att du är orädd och har en vilja att lära dig våra produkter på djupet samt har ett strukturerat arbetssätt.
• Majoriteten av dina samtal sker på svenska men vissa leverantörer finns utomlands. Du behöver därför prata och skriva svenska på professionell nivå samt ha goda kunskaper i engelska.
• Erfarenhet från byggbranschen är meriterande men inte ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar San Sac med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén, 013-473 20 65 alt. pehr.gilen@skill.se

Referens

3767

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till