Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljkonsult till Canon jobb i Stockholm på Canon

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljkonsult till Canon på Canon

Teknisk säljkonsult till Canon

Canon Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du jobba med affärer och teknik? Stimuleras du av problemlösning? Då är detta rollen för dig!

Du är experten bland våra tekniska säljkonsulter och jobbar med de största upphandlingarna. Detta parallellt med att du supportar och utvecklar våra återförsäljare och deras tekniska säljkonsulter. Med din kreativitet och problemlösningsförmåga hittar du, tillsammans med andra i vårt upphandlingsteam, de bästa lösningarna som svarar upp mot kunders och partners förväntningar.

Du och dina närmsta kollegor sitter på Canon Svenskas huvudkontor i moderna lokaler i Bergshamra. Då vi har en hybrid arbetsplats träffas ni också över Teams. Våra partners träffar du såväl digitalt som under resor inom Sverige. Här på Canon har vi en underbar kombination av professionalism och skön familjär stämning. Vill du bli en del av vårt team? Välkommen med din ansökan!



Vad vi ger

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.

I rollen som teknisk säljkonsult jobbar du dagligen med mjukvaror och hårdvaror i kombination, för att erbjuda förstklassiga skanning- & utskriftslösningar. I vissa fall även renodlad digital dokumenthantering. Ungefär hälften av arbetstiden jobbar du med upphandlingar, där tekniska frågor besvaras, lösningen designas och tillsammans med teamet presenteras förslaget i skrift och i kunddialog. Andra hälften av arbetstiden spenderar du med att utveckla och supporta våra viktiga partners. Det gör du genom att prata med och utbilda våra partners, delta vid seminarier och kundaktiviteter samt genomför andra utvecklande och säljdrivande aktiviteter. Att ligga i framkant och känna till vad som sker i marknaden är grundläggande i rollen, så du tar egna initiativ att hålla löpande dialoger med leverantörer och nyttjar andra källor att självutbilda dig.

Vi erbjuder dessutom:

  • Utbildning och löpande professionell utveckling
  • Ett stimulerande och varierande arbete
  • Frihet under ansvar
  • En hybrid arbetsplats med härliga kollegor.



Vad vi förväntar oss av dig

Till denna tjänst söker vi dig som har:

  • Erfarenhet inom IT och troligen utbildning inom information och nätverksteknik
  • Förmåga att hitta lösningar på de mest utmanande problemställningarna
  • Ett positivt synsätt
  • En bred affärsförståelse med fokus på kundnytta.




Ytterligare Information

Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontkata Anna Holmqvist Boulonois, 070-978 85 58, alternativt Erik Åkenes, 070-978 85 82. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR, Olivia Agné, 073-978 86 72.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

Living and working together for the common good.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 40409