Jobbet Weidmüller söker en Teknisk Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Weidmüller söker en Teknisk Säljare publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Internationella Weidmüller i Göteborg söker nu en teknisk säljare!

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du kompetens inom el och erfarenhet av teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten som Weidmüllers nya tekniska säljare med ansvar för region väst! Weidmüller erbjuder dig möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke samt att vidareutveckla relationerna i din region. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk säljare hos Weidmüller får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Weidmüller marknadsför och säljer kundanpassade lösningar och produkter inom el/automation. Som teknisk säljare blir du en del av ett internationellt och stabilt företag med en familjär kultur. Du får friheten att själv lägga upp dina arbetsdagar för att nå uppsatta mål och du erbjuds, förutom tjänstebil och friskvårdsbidrag, även en bonus.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Öka försäljningen inom ditt distrikt genom att identifiera, utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter
  • Bearbetning av främst befintliga kunder, grossister och föreskrivande led (konsulter)
  • Arbeta med hela försäljningsprocessen
  • Tydliggöra var särskilda satsningar från produkt-/områdesexperter krävs för att generera försäljning.
  • Beräkna nya produktlanseringar för att möta kundernas behov.
  • Hålla koll på marknaden, konkurrenterna och trenderna hos kunderna.
  • Administration i CRM kopplat till försäljningsaktiviteter.
  • Budgetansvar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innefattar ett distriktansvar som sträcker sig från Mölndal till Kristinehamn. Du kan utgå hemifrån, men har även möjlighet att utgå från vårt kontor i Göteborg (Högsbo). Dagsresor är ett naturligt inslag i rollen och antalet övernattningar per år uppskattas till 30. Du blir del av ett säljteam bestående av 10 personer. Totalt är vi ca 50 personer på Weidmüller i Norden. Vårt nordiska huvudkontor ligger i Malmö där dina kollegor inom bland annat säljsupport och teknisk support är lokaliserade. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning och med grundläggande kompetens inom el. Har du även kompetens inom automation ser vi det som meriterande. I grunden har du en gymnasial utbildning (eller högre) inom el. Du är van att arbeta i något CRM-system och då du kommer att verka på den nationella marknaden, men ingår i ett internationellt bolag så förväntas du ha goda kunskaper i både svenska och i engelska.

Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer. Därtill har du en förmåga att lyssna in och analysera kundens behov, men har också en god förmåga att övertyga. Du är resultatorienterad och drivs av att nå uppsatta mål. Då detta är en självständig roll söker vi dig som är bra på att ta initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

6CA797CA44304857A37A8CB18019AC93

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till