Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Wasty AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Wasty AB, Göteborg på Säljpoolen

Teknisk säljare till Wasty AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Tillsammans hjälper vi våra kunder att minimera sin miljöpåverkan och rena sitt vatten genom uthyrning och försäljning av reningsverk, mottagning av processvatten, rådgivning samt underhåll och drift.

Med fokus på stora och komplexa förorenade vattenmassor inom industri, kommersiell och offentlig verksamhet gör vi skillnad för miljön och förändrar branschen till det bättre.

Vi satsar på en grön framtid och expanderar med ytterligare en

Säljare med teknisk kompetens
Göteborg

Hos oss på Wasty kliver du in i en ny spännande roll där du själv har en stor möjlighet att påverka och verkligen kan vara med och göra skillnad.

Du kommer att bearbeta tvättanläggningar inom fordonssektorn och hjälpa dem att få en bättre, mer effektiv och miljövänlig rening. Du ansvarar för att skapa, utveckla och bibehålla kunder på den svenska marknaden och kommer arbeta med långa säljprocesser, där du vid behov har hjälp av våra tekniker och projektledare för att hitta optimala lösningar för kunden. Emellanåt kommer du även hantera inkommande förfrågningar från våra övriga affärsområden.  

'Jag var med och grundade Wasty för att jag anser att det finns en lucka i marknaden där en modern uppstickare kan göra stor skillnad, inom ett område som ligger mig varmt om hjärtat – vattenrening! Teamet på Wasty kommer att se till att vi växer oss till en respekterad och självklar aktör inom vattenreningsbranschen i de länder där vi är verksamma. Tillsammans gör vi stor skillnad för våra kunder och dess vatten.'

- Olle Nordbäck, VD

'Att jobba på Wasty är kul, flexibelt och utvecklande. Jag tror helt ärligt inte att det har gått en enda dag sedan jag började då jag inte har lärt mig någonting nytt. Det är mycket frihet under ansvar och det känns tydligt att ledningen litar på mig och min kompetens. De visar uppskattning och förtroende på ett sätt som man inte kan ta för givet hos en arbetsgivare idag.'

- Sandra Weermets, projektledare

Läs mer om vad Olle, Ernesto m.fl. har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil
Du trivs när du får hitta de perfekta lösningarna som inte bara utmanar vårt bolag, utan även dig själv. Du lägger hellre ner extra tid för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt än att skynda dig igenom något. Vi tror att du är en varm person som värderar den kollegiala sammanhållningen högt.

Vi vill också att du:

  • är bra på att skapa, utveckla och bibehålla goda kundrelationer
  • har erfarenhet av framgångsrik försäljning
  • har intresse och kunskap om tekniska lösningar
  • gillar att arbeta med stor frihet under ansvar
  • är engagerad, aktiv och mån om att lyckas i din roll

Vi erbjuder
Hos oss får du arbeta i ett företag som växer på en marknad med stor utvecklingspotential. Du får möjlighet att arbeta i en mycket positiv miljö med härliga kollegor i en familjär kultur där vi trivs tillsammans och kan bidra med miljöfrämjande lösningar. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson. Du når Dan på 031-7045171.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Wasty är ett dotterbolag inom familjeägda bolagsgruppen Perthon Group AB, som förutom Wasty även driver ett av Europas största bolag inom den mobila tankindustrin, fastighetsbolag med mera. Med svensk innovation i kombination med en passion för entreprenörskap, är vi en modern uppstickare och nytänkande utmanare till den globala vattenreningsbranschen. 

Sökord: account manager, försäljningsingenjör

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: cf7e6bfa8800448fb5322b258c2534