Jobbet Teknisk säljare till Wöhner i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk säljare till Wöhner i Malmö publicerad av TNG

Heltidsanställd
Malmö
16 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Ta chansen och bidra till Wöhners expansion på den nordiska marknaden - vi söker en teknisk säljare till Malmö!

Vill du arbeta med teknisk försäljning på ett expansivt, innovativt och familjeägt företag? Wöhner växer och expanderar nu på den nordiska marknaden och förstärker säljstyrkan med en teknisk säljare i region syd. Här får du möjlighet att erbjuda kunder inom eldistribution, automationsindustrin och förnybar energi skräddarsydda lösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett innovativt och expansivt företag med en familjär kultur. Du får chans att arbeta med ett starkt varumärke inom eldistribution som strävar efter att ta fram kvalitetsinriktade och kundunika lösningar. I rollen som teknisk säljare kommer du arbeta för att etablera och utveckla kundrelationerna i södra Sverige. Kunderna är bland annat skåpbyggare och konsultbolag. Tack vare Wöhners utvecklingscenter i Tyskland och deras fokus på innovativa lösningar har du möjlighet att skräddarsy produkter efter kundens behov. Du kommer att arbeta nära försäljningschefen i Norden samt det europeiska teamet där stöttning kring försäljningsadministration samt marknadsföring finns.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Bearbeta befintliga och nya kunder inom din region (så som skåpbyggare, konsulter och distributörer)
  • Identifiera och utveckla affärsmöjligheter
  • Tillsammans med kunden ta fram skräddarsydda, tekniska lösningar
  • Säkerställa att du når din budget och försäljningsmål
  • Administrativa uppgifter kopplade till försäljningen (hanteras i ett CRM-system)

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från det nystartade kontoret i Malmö, men resor är en naturlig del av arbetet och kommer ske inom södra Sverige (från Skåne upp till Jönköping/Göteborg) samt Danmark. Antalet övernattningar per år uppskattas till ca 50. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som teknisk säljare på Wöhner krävs ett tekniskt kunnande inom el/automation för att i dialog med kund kunna skapa tekniska lösningsförslag. I grunden har du en gymnasial utbildning inom el och ett teknisk intresse inom el/automation. Du har flerårig erfarenhet av teknisk försäljning och har ett relationsinriktat sätt. Du är affärsdriven och prestationsinriktad. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en förmåga att lägga upp dina arbetsveckor på ett effektivt sätt.

Då du kommer att arbeta med kunder på den svenska marknaden och samarbeta med kollegor inom Europa krävs språkkunskaper inom både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system och dina kunskaper inom Office-paketet är goda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV (som vi önskar få på engelska för denna rekrytering) eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

D25E7FD0DA5F46B0A08B3A92BC1E8084

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till