Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Vogelsang Sverige AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Vogelsang Sverige AB, Göteborg på Säljpoolen

Teknisk säljare till Vogelsang Sverige AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Teknisk säljare
Göteborg

Har du erfarenhet av reningsverk, biogas eller pumpar? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

Vill du arbeta med teknisk försäljning och affärsutveckling av ett av Europas starkaste varumärken inom vår branch?

Vi söker en resande säljare med säljerfarenhet och en stor teknisk förståelse. Ditt uppdrag blir att kontakta nya och befintliga kunder för att marknadsföra vårt breda produktsortiment. Du kommer också hjälpa våra kunder med specifika utmaningar där din kompetens, i kombination med Vogelsangs marknadsledande produkter, är lösningen. Du är van att bygga långsiktiga kundrelationer, trivs med att arbeta i en internationell miljö och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är även bekväm med att när det krävs, kavla upp ärmarna och ta dig an praktiska utmaningar såsom service och underhåll av våra produkter.

'Som ledare försöker jag att vara den som engagerar mig utan att lägga mig i , att ha kontroll utan att kontrollera. Min drivkraft är att hjälpa min personal att utvecklas i linje med företagets mål och värderingar.'

Läs mer om vad Tomas har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Du kommer att få jobba i ett mycket stabilt företag med ett välkänt varumärke och en stark produktportfölj. Rollen innebär stort eget ansvar med god planering samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med engagerade kollegor. Du kommer få en gedigen produktutbildning i Tyskland när du börjar som ger dig goda förutsättningar att nå dina mål samt marknadsmässig lön och villkor. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Tomas Svensson,General Manager, Scandinavia på 0733 80 15 60.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vogelsang Scandinavia är vårt skandinaviska försäljningsbolag och vi ägs av vårt moderbolag, Vogelsang GmbH & Co. Vårt moderbolag är familjeägt och har sitt huvudkontor i Essen/Oldenburg i västra Tyskland där även merparten av vår produktion sker. Vår produktrange består i huvudsak av pumpsystem med kringutrustning till bioenergi, avfallsvatten, lantbruk samt tillverknings och processindustrin. Vogelsang finns idag representerat i 25 länder och har globalt över 1000 anställda.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 73c627c52d704c48a14e03da99b604