Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Ventim Ventil & Instrument AB, Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Ventim Ventil & Instrument AB, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Teknisk säljare till Ventim Ventil & Instrument AB, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Teknisk säljare 
Göteborg

Har du erfarenhet av försäljning mot industri- eller VVS-branschen? Då har du chansen att bli en viktig del av teamet på Ventim! Hos oss får du uteslutande arbeta med kvalitetsprodukter från några av världens främsta leverantörer. Som teknisk säljare utgör du en central roll där du med hjälp av din breda branschkunskap får möjlighet att utveckla dina kunder i regionen. 

Dina arbetsuppgifter
Din vardag kommer bestå av att självständigt bearbeta och utveckla nya och befintliga kunder, som finns inom bl.a. processindustri, papper & cellulosa, livsmedel, VVS och OEM. Du kommer att ha breda kommunikationsytor där du sätter dig in i kundens behov för att kunna presentera rätt lösning. Du representerar vår marknad i västra Sverige och utgår från försäljningskontoret i Sisjön. Du kommer jobba med:

  • Att vårda och utveckla den befintliga kundstocken
  • Uppsökande försäljning där du använder din kreativitet för att hitta nya affärer
  • Teknisk behovsanalys och rådgivning ut mot kund
  • Offertarbete och förhandling med kunder och leverantörer


'Jag valde att börja på Ventim för 9 år sedan då det var ett företag på frammarsch och jag fick en bra kontakt med min dåvarande chef. Jag kände att jag fick möjligheten att bygga min försäljning och gavs ett stort förtroende. Som försäljningschef idag vill jag ge mina säljare samma förutsättningar. 

Har man ett stort inre driv, är ambitiös, öppen och social, kommer man trivas hos oss. Har man förmågan att skapa långsiktiga, affärsmässiga relationer och är ansvarstagande i detta finns det stor möjlighet att påverka sin egna och företagets framgång. Vi på Ventim bryr oss om varandra och vi har roligt tillsammans.'

- Johan Blomqvist, affärsområdesansvarig Industri

Din profil

  • Tidigare erfarenhet från försäljning, gärna mot tillverkande industri 
  • Intresse för, eller erfarenhet av, likvärdiga produkter
  • Meriterande om du har förståelse för flödesteknik
  • Vana av att självständigt driva på och planera ditt försäljningsarbete 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Som person är du försäljnings- och resultatinriktad med stark vilja att hjälpa kunder och att bygga relationer. Du är affärsmässig och värdesätter hög kvalité och tillgänglighet i ditt arbete. Vidare ser vi att du är en god kommunikatör som kan diskutera och vägleda kunderna till bra tekniska lösningar. Prestigelöshet och engagemang är en självklarhet för dig för att vara en framgångsrik säljare. För rätt person finns det möjlighter att få ett större leverantörsansvar.  

Vi erbjuder
Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi som arbetar här ska ha alla förutsättningar att kunna göra ett riktigt bra jobb! Ventim består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är kundrelationer. Våra 38 medarbetare är vår viktigaste resurs och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Att vara en del av Ventim innebär att du är involverad i företaget och arbetar nära kollegor i en informell organisation. 

Kultur och värdeord
För att trivas hos oss på Ventim är det viktigt att du känner igen dig i vår kultur och våra värdeord: Respekt, Samarbete och Glädje, vilka är ledstjärnorna som guidar oss i vår vardag. Kulturen i Ventim är entreprenörsdriven och framgångsrikt företagande, där vi strävar efter att göra saker på vårt sätt, tänka nytt och välja nya moderna lösningar för att ge våra kunder en bekymmersfri vardag.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, [ Link removed ] , på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Ventim 
Ventim har sedan 1981 försett företag inom Energi, Industri, VA och VVS med tekniska lösningar för kontroll, styrning och mätning av flöden. Vårt samarbete med ledande tillverkare inom varje produktområde möjliggör leveranser av hållbara och säkra lösningar av rätt kvalitet och pris till varje typ av applikation. Med ett stort lager i ryggen kan vi leverera snabbt över hela landet. Engagerade medarbetare med spetskompetens inom sina respektive ansvarsområden utgör grunden för vår verksamhet. Ventim omsätter ca 155 mkr och har ca 40 anställda. Huvudkontor och lager finns i Kalmar och vi har försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Stockholm och Sundsvall. Ventim ingår i Indutradekoncernen. Läs mer på www.ventim.se Vi bygger Sverige ventil för ventil!

Sökord: Säljare, teknisk säljare, försäljning, sälj, distriksäljare, fältsäljare, industrisäljare, sales, technincal sales,  area sales manager.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: a8b0aa1b84e146ed9eb155fa02ae9d