Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Thor Nordic, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Thor Nordic, Göteborg på Säljpoolen

Teknisk säljare till Thor Nordic, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Teknisk säljare
Göteborg

Vill du tillhöra en liten nordisk säljorganisation med korta beslutsvägar samt där du får mycket administrativ stöttning från dina internationella kollegor för att kunna på bästa sätt hjälpa våra kunder med kvalitativa lösningar? Då kan detta vara något för dig.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du mestadels fokusera på att hjälpa kemiska industrikunder i Norge och Danmark med att säkerställa att de använder rätt biocider och konserveringsprodukter. Det är en fri roll där du ansvarar för ett 40-tal kunder i dessa grannländer. Du kommer att ha kontakt med både produktutvecklare och produktionsansvariga för att presentera era lösningar för vidare uppföljning med inköpare i förhandlingsdiskussioner. 

Teamet består av två säljare, en försäljningschef och en teknisk ansvarig person, där alla utgår från kontoret i Göteborg.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten genom att tillhöra en stor organisation, samtidigt som du erbjuds spänningen i ett litet säljbolag. Vi har generösa pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag, rese- och sjukvårdsförsäkringar.

'Thor har en platt organisation där den självständiga personen får utrymme för utveckling. Mycket frihet kring hur arbetet skall genomföras. Vi kan erbjuda breda internationella kontaktytor. De som arbetar hos oss uppskattar friheten. Vi har en otrolig lojalitet rent historisk. Vi som arbetar här är stolta.'

Läs mer om vad Peter har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil
Vi söker dig som är utåtriktad och kontaktstark. Vi är ett litet team med korta beslutsvägar, vilket innebär att du behöver vara både hjälpsam och självgående. Vi tror på en god gruppsammanhållning och en platt organisation. Du skall ha ett analytiskt förhållningsätt, i balans med att vara affärsinriktad och kommersiell i ditt tänk. Vidare behöver du följande bakgrund:

  • Akademisk utbildning, fördelaktigt inom kemi
  • Försäljningserfarenhet inom vår eller våra kunders industrier
  • Körkort och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga nordiska språk är meriterande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Hampus Johansson på 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Thors verksamhet fokuserar på produktion och leverans av ett brett utbud av biocider, flamskyddsmedel och ingredienser för personlig vård. Vår tekniska expertis och erfarenhet har etablerat Thor som en ledande tillverkare av isotiazolinonbaserade biocider och en erkänd världsledare inom utveckling av flamskyddsmedel. Vårt omfattande sortiment av produkter för personlig vård har specialdesignats för att uppfylla de krävande standarder som denna bransch kräver.

Företaget idag är verkligen multinationellt. Vårt huvudkontor ligger i Storbritannien med främsta tillverkningsanläggningar och tekniska anläggningar i Tyskland, Mexiko och Kina. Ytterligare produktionsenheter och verksamhetsföretag är strategiskt placerade över hela världen.

Thors omfattande globala nätverk säkerställer inte bara snabb leverans utan placerar också Thors oöverträffade tekniska support inom räckhåll för alla marknader.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: efdac9da88404e079c801de62c26cd