Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Sordin AB, Sverige jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Sordin AB, Sverige på Säljpoolen

Teknisk säljare till Sordin AB, Sverige

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Teknisk säljare / Affärsutvecklare
Stockholm / Göteborg / Malmö

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Då kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att fokusera, vinna och utveckla kunder inom det professionella segmentet. Du kommer att jobba både i Sverige och internationellt, och dina kunder och prospekt är distributörer såväl som större konton inom bygg- och tillverkningsindustrin. Affärsmöjligheterna skapas genom större projekt och anbud, men också genom att försäljningen växer hos våra partners och deras distributionskanaler.

Du kommer att arbeta självständigt med möjlighet att forma din roll, där strategiska och proaktiva säljaktiviteter är nyckeln till en framgångsrik utveckling av Sordins professionella segment. Ditt ansvar kommer vara att skapa och upprätthålla kundrelationer, genomföra förhandlingar och arbeta mot tydliga försäljningsmål och andra KPI:er.

Du kommer att ingå i en stark sammansvetsad organisation på Sordin. Du arbetar nära försäljnings- och marknadsteamet för att skapa tillväxt genom att leverera de bästa och mest effektiva lösningarna till våra kunder.

”Vi har en spännande tillväxtresa framför oss. Att förstärka vårt team med en affärsutvecklarre / teknisk säljare för vårt Industrisegment är ett viktigt led i att kunna fortsätta arbeta lösningsorienterat med hög servicegrad mot våra kunder.”

- Emma Bernsten, Chief Commercial Officer

Din profil
Vi söker en ny kollega som är driven och kommer till jobbet med positiv energi. Du gillar utmaningar, är prestigelös och ödmjuk och trivs med en fartfylld omgivning och mycket varierande arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta självständigt och tar ansvar för att planera dina arbetsdagar. Du är också en lagspelare som tycker om att arbeta med andra kollegor mot gemensamma mål. Du har en hög servicenivå och är lyhörd för kundens röst och villig att lösa kundens behov. 

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll behöver du ha erfarenhet av att ha arbetat mot större konton. Du har några års erfarenhet av internationell samt komplex försäljning, helst inom PPE, radiokommunikation eller liknande produktkategorier inom industrisegmentet.

Du har erfarenhet från MS Office (Excel, PPT etc) och CRM-system och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Andra språk är meriterande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Sordin har över 30 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av hörselskydd. Vi är en entreprenöriell organisation som gärna bjuder med dig på vår tillväxtresa. Ett företag som är djupt engagerat i att värna om personlig hälsa och säkerhet samtidigt som effektiviteten på arbetsplatsen förbättras. Never let noise stand in your way – embrace it.J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 27ef02658d8d41c8b2e9aacf14dacc