Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Norrlarm! jobb i Luleå på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Norrlarm! på Academic Work

Teknisk säljare till Norrlarm!

Academic Work Luleå, Norrbottens län Heltid
Här ges du möjlighet att driva och ta det kommersiella helhetsansvaret för Norrlarms kundprojekt inom säkerhetsteknik! Du erbjuds varierande arbetsuppgifter och stor frihet att själv kunna påverka ditt arbete. Norrlarm söker dig som är ingenjör, eller har motsvarande erfarenhet. Med din tekniska kompetens kommer du skräddarsy en stor variation av säkerhetslösningar åt Norrlarms kunder. Uppskattar du en framåtlutad roll med mycket kundkontakt och drivs av att skapa affärer som gynnar både kund och den egna organisationen? Då kan det vara dig vi söker!


Om tjänsten
Idag består Norrlarm av omkring 15 medarbetare som arbetar med projektering, installation och service. Norrlarm ger möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Arbetsmiljön är öppen, inspirerande och du har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete då du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt.

Som teknisk säljare kommer du att ha ett helhetsansvar för projekten och vara delaktig i alla steg. Du kommer att arbeta både med kundbearbetning och försäljning, samt utformning av de tekniska lösningarna. Projekten varierar i storlek och du kommer att arbeta med både större och mindre kunder och projekt. Kunderna är framför allt placerade inom fyrkanten (Luleå, Boden, Älvsbyn och Piteå), men även i övriga norrbotten och Västerbotten, och resor förekommer.

Du erbjuds

* Stora möjligheter att själv påverka ditt arbete då du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt.
* En arbetsmiljö som är öppen, inspirerande, med inflytande och du ges stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.
* En varierande tjänst där ingen dag är den andra lik!

Arbetsuppgifter
Du kommer att driva projekten från ax till limpa under eget resultatansvar. Du kommer därmed bland annat att:
* Ansvara för inkommande förfrågningar och även aktivt bearbeta marknaden.
* Boka in- och hålla i kundmöten, genomföra behovsanalys och skräddarsy den bäst lämpade tekniska lösningen.
* Upprätta kalkyl, offerera och förhandla affären gentemot kund, hantera inköp av materiel och ansvara för genomförandet av projekt.
* Projektleda större projekt och kontinuerligt göra uppföljningar under projektens gång med kunderna och även vara delaktig i produktion för att säkerställa kvalitén under hela processen.
* Du förväntas hålla dig insatt och uppdaterad i branschens tekniska utveckling.
Vi söker dig som

* Har en relevant ingenjörsexamen, inom exempelvis elektronik eller automation, alt. förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
* Har några års relevant arbetslivserfarenhet.
* Har mycket goda kunskaper i tal och skrift.
* Har körkort B.

Det är högst meriterande om du tidigare arbetat med försäljning, men det är inte ett krav. Du ska däremot ha ett intresse och en långsiktig ambition att vilja utvecklas inom det området.

Som person är du:

* Affärsmässig
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Strukturerad
* Bra på att samarbeta

Övrig information

* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norrlarms önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Norrlarm är ett familjeägt företag med över 40 år i säkerhetsbranschen. Vår styrka ligger främst i vår motiverade och kompetenta personal som säkerställer att våra lösningar och tjänster håller högsta kvalitet. Eftersom vi är en lokal aktör med korta beslutsvägar har vi även förmågan att vara flexibla och lyhörda för våra kunders behov. Lär mer om Norrlarm här.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061795-SE