Jobbet Tekniska Säljare till Nord-Lock har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tekniska Säljare till Nord-Lock publicerad av Norén & Lindholm

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Låter det spännande att få sälja världens säkraste skruvförband mot en stor marknad inom den svenska industrin? Vill du kunna erbjuda tekniska lösningar såsom Nord-Lock’s killåsning teknologi, Superbolt spännelement, Boltight’s hydrauliska åtdragning verktyg eller Expander ledaxlar som en viktig partner och teknikexpert till maskinbyggare, slutanvändare eller distributörer som är minst lika tekniskt intresserade som du. Då är det dig vi söker!

Vi söker två säljare, en mer senior(erfaren) och en junior, som har Västerås med omnejd som bostadsort och verka i en region som sträcker sig från delar av Mälardalen upp till Sundsvall, allt beroende på de kunder du kommer jobba tillsammans med.

I din roll som säljare kommer du bland annat att:

 •        Bibehålla och utveckla affärer hos befintliga kunder
 •        Aktivt arbeta med bearbetning av nya kunder
 •        Ansvara för både mindre och större konton
 •        Skapa och utveckla starka relationer på flera nivåer hos dina kunder
 •        Är van att jobba självständigt och resultatorienterat

Vi söker dig som har:

 •        Erfarenhet av affärer inom B2B
 •        Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift
 •        Erfarenhet av försäljning mot mekanisk industri
 •        Ett genuint intresse för teknik och gilla tekniska utmaningar
 •        En förmåga att utbilda och lösa dina kunders tekniska problem
 •        Körkort

För att lyckas i rollen som teknisk säljare så tror vi att du är driven och professionell med en naturlig social skicklighet. Du är duktig på behovsanalysen och du ser dig själv som lösningsfokuserad. Du har som senior, arbetat tillräckligt många år för att känna dig trygg i rollen som affärsman/kvinna och troligen är du ingenjör i botten eller har någon form av teknisk utbildning. Som junior har du arbetat något år och har ett driv till att utvecklas ytterligare inom rollen som teknisk säljare.

Struktur och planering ser du som en självklarhet för att nå dina mål då du jobbar med hela säljprocessen. Erfarenhet från mekanisk industri är meriterande.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete på en marknad med stor potential. Med hela Nord-Lock koncernens professionella organisation i ryggen, tror vi att du kommer att göra skillnad och kunna utvecklas hos oss. Vi tar ansvar för att utbilda vår personal i den senaste tekniken och möjlighet finns att besöka de olika fabrikerna runt om i världen.

Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock-koncernen är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.” Läs mer på http://www.nord-lock.com/sv/ 

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast 6 juni. Frågor om tjänsten besvaras av Malin Brygg hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!  

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

norenlindholm1783

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Västerås).
Du kan avregistrera dig när som helst.