Jobbet Teknisk säljare till expansiva ENGEL har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk säljare till expansiva ENGEL publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bygga ENGELs framtid i Sverige? Vi söker dig med erfarenhet inom formsprutningsbranschen som vill ta nästa steg i karriären!

Om företaget

ENGEL är ett familjeägt Österrikes bolag som är ledande tillverkare av formsprutningsmaskiner och robotar för plast-och gummiindustrin. Som en av de ledande tillverkarna av formsprutningsmaskiner, levererar de ett komplett program och arbetar även med utveckling och produktion av formsprutningsmaskiner och dess automatisering. Företaget satsar på innovativ teknik, moderna produktionsanläggningar och hållbar service och support. Moderbolaget och produktionen har sitt säte i Schwertberg i Österrike och företaget har cirka 7000 anställda. I Sverige sker försäljning, service och support genom eget dotterbolag. Sverige har varit verksamma som dotterbolag i över 25 år. Här arbetar 20 personer som värdesätter gemenskap och att ha roligt på jobbet. Hos ENGEL får du chansen att utvecklas i en platt organisation med stort personligt ansvar med möjlighet att påverka.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare kommer du att ha en vardag med stor variation där du bygger långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, allt från kartläggning och uppsökning till att boka möten, följa upp, bearbeta, förhandla och stänga affärer samt kundvård. Då ENGEL arbetar med kundanpassade lösningar blir ditt primära fokus kundens behov och du strävar ständigt efter att identifiera rätt lösning till rätt kund. I din roll är du även delaktig på mässor och fångar upp leads. Vidare ingår du i ett nära samarbete tillsammans med dina kollegor samt förekommer det resor i tjänsten.

Formella krav

• Arbetslivserfarenhet inom formsprutningsbranschen • Avslutad eftergymnasial utbildning som ingenjör/teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området • Du innehar ett tekniskt intresse och förståelse • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • B-körkort För att trivas i rollen har du ett stort tekniskt intresse samtidigt som du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra människor. Du är nyfiken för att förstå kundens behov, lyhörd och förtroendegivande. Du får energi av att föra dialoger och arbeta med nya människor och du tar gärna första steget i ett samtal. Att arbeta i en roll där du får stort utrymme att vara självgående och driva ditt arbete framåt är något som du trivs med.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos ENGEL. Start: Enligt överenskommelse Plats: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: teknisk säljare, teknik, säljare, försäljning, affärer, kund, internationellt, rekrytering, heltid, ENGEL, Jönköping

Referens

2451801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till