Jobbet Teknisk Säljare till EPLAN Software & Service AB, Södra Sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk Säljare till EPLAN Software & Service AB, Södra Sverige publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Teknisk säljare
till Göteborg

EPLAN fortsätter att växa på den svenska marknaden och utökar sin säljverksamhet ytterligare. Vi söker dig som drivs av komplex affärsförsäljning och motiveras av att arbeta i ett entreprenöriellt och lösningsorienterat företag. På EPLAN stävar vi hela tiden efter att ge användarna så effektiva lösningar som möjligt för att förbättra deras elektriska design och vi har idag en stark ställning på marknaden. Utifrån att vi erbjuder professionella tekniska lösningar från början till slut kan vi ge dig som teknisk säljare de bästa förutsättningarna för att möta marknaden och utveckla affärerna. 


'Personalen är vår största och viktigaste resurs för att nå våra mål. Alla individer skall ha en tydlig målbild och förväntan. Vi skapar rätt förutsättningar för att lyckas i rollen som anställd på EPLAN och vi arbetar gemensamt för att vara den bästa versionen av oss själva.'

Läs hela intervjun med Fredrik på https://career.masterhelp.se/eplan 

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare arbetar du mycket ute hos kund för att förstå våra kunders behov och kunna omvandla dessa till lösningar och affärsmöjligheter. Du bearbetar befintliga och nya kunder. Dina kunder finns inom industrin, OEM och som slutkunder i olika segment.

Placering för tjänsten är Göteborg, distrikt syd/väst. Det dagliga arbetet innebär dagsresor med ett antal övernattningar per år. 

Skriva offerter och anbud samt svara på tekniska frågor är en del av arbetet. Som stöd och teknisk support finns Pre-sales konsult som är behjäplig med att verifiera kundens tekniska lösningar.

Att genomföra mässor och andra marknadsaktiviteter är en del av tjänsten.
 

Bakgrund & personliga egenskaper
Du är drivande och säljande och har flera års dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning. I grunden har du en teknisk utbildning med inriktning mot el, automation eller motsvarande erfarenhet. Du är resultatinriktad vill arbeta mot bestämda mål och motiveras av att se lösningar och utvecklingsmöjligheter. För dig är det viktigt att skapa, utveckla och bibehålla relationer och du är som person lyhörd, ansvarstagande och förtroendeingivande. Återkoppling och uppföljning i jobbet är en naturlig del för dig.

Vi erbjuder
Som teknisk säljare på EPLAN är du en del av ett professionellt företag med tydliga tillväxtmål. Du tillträder en självständigt och utvecklande säljroll med tydlig målbild och förväntan. Kontinuerlig och kunskapsmässig vidareutveckling.

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta någon av Säljpoolens Rekryteringskonsulter

Peter Nilsson: 070-830 65 43 eller
Ann Szieger: 040-660 67 23.

För mer information om Eplan, besök gärna www.eplan.se.

Matchar du vår kravprofil ser vi gärna din ansökan snarast. Urvalet sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

I enlighet med vårt motto ”EPLAN – Efficient Engineering” erbjuder vi innovativa lösningar för olika konstruktionsdiscipliner och för industrin. Till vårt utbud hör även kvalificerade konsulttjänster för individuell anpassning och integrering av företagssystem. Företaget ingår i Friedhelm Loh Group, en framgångsrik international koncern med 18 produktionsenheter, 80 dotterbolag och mer än 11.500 anställda världen över. För mer information besök gärna www.eplan.se

Sökord: försäljare, försäljning, försäljningsingenjör, sales, sales engineer, utesäljare, fältsäljare distriktsäljare,

J2W: CB2

Referens

5ad6faae6c3644e89a5a031e558c3f

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till