Jobbet Teknisk säljare till E.H.C. Teknik AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk säljare till E.H.C. Teknik AB, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


EHC Teknik skall expandera och söker en


Teknisk säljare av miljöprodukter
till Partille 


Arbetsbeskrivning 
Som teknisk säljare hos oss på EHC Teknik utgår du från vårt kontor i Partille och bearbetar företag runt omkring i Sverige. Senare bearbetar du kunder i Norge och Danmark. Vi säljer mot hela Europa/världen. Du kommer både utveckla våra befintliga kunder och proaktivt bearbeta nya kunder genom att sälja våra miljöprodukter, som renar utsläpp från fordon. Läs mer om våra produkter på https://www.ehcteknik.se/produkter/.

Våra kunder finns överallt där det finns fossila fordon, mestadels i transportsyfte. Det kan exempelvis vara dieseltruckar i stora inomhuslokaler.

Vi är ett team på dryga 10 personer som arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa service samt att både vi och kunderna skall få arbeta i bra arbetsmiljöer. I denna tjänst stimuleras ditt tekniska intresse samtidigt som du får sälja in spännande miljöinriktade produkter.
 

Vi erbjuder
EHC erbjuder dig en ny och spännande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt, privatägt bolag med korta beslutsvägar och bra stämning. Du kommer in i ett roligt skede med mycket förändringar där vi ser att du gärna vill vara med och påverka företagets fortsatta expansion. Du kommer få möjligheten att:

  • Arbeta med en unik miljöprodukt där vi är marknadsledande
  • Vara delaktig i ett internationellt företag i ett expansivt skede 
  • Få arbeta med intressanta och varierande arbetsuppgifter i en prestigelös teknikmiljö

Din profil
Vi vill jobba med dig som har erfarenhet av teknisk försäljning. För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och du har en vilja att nå dina mål. Du är självständig, öppensinnad samt har tålamod och känsla för affärer. Vidare ser vi gärna att du har: 

  • Ett tekniskt intresse, är lösningsorienterad samt flexibel för uppkommande problem hos kund
  • God ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsmöjligheter
  • Förmåga att skapa, utveckla och underhålla starka kundrelationer
  • Vilja att samarbeta med andra
  • Erfarenhet av att själv planera och disponera din egen tid
  • B-körkort, goda IT-kunskaper samt behärska svenska och engelska i tal och skrift är krav

Ansökan
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
EHC Teknik ab utvecklar, tillverkar och marknadsför partikelfilter till fordon sedan 1983. Produkterna används inom verkstad, produktion och entreprenad m.m. Vi löser kundernas avgasproblem och ser det som en utmaning att finna enkla anpassningar. EHC Teknik ab är ett företag med traditioner och långa relationer inom verkstad/industri. Vi har dotterbolag i Belgien samt Tyskland och säljer genom distributörer till hela världen. Vi utvecklar produkter efter kundens behov och utmanas till att finna användningsbara lösningar. För mer information om besök gärna vår hemsida: www.ehcteknik.com

Sökord: teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, account manager, KAM, key account manager, AM, distriktsäljare, distriktssäljare sales, internationell försäljning, internationell försäljare, internationell säljare,

J2W: CB2

Referens

b6e892762e4a4e0b9b8895f0fdef13

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till