Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Diesel Power Sweden AB, Kungsbacka jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Diesel Power Sweden AB, Kungsbacka på Säljpoolen

Teknisk säljare till Diesel Power Sweden AB, Kungsbacka

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Teknisk säljare - Marin
Kungsbacka

Som teknisk marinsäljare ansvarar du för företagets resultat och utveckling mot kommersiella kunder, fartygsägare och varv. Du ansvarar för motorförsäljning till nya samt befintliga kunder och rapporterar till vår försäljningschef.

Du har budget och resultatansvar för det marina kommersiella segmentet och det är du tillsammans med försäljningschefen som sätter upp strategier och mål. Du säkrar nya affärer vad gäller tillväxt och lönsamhet, vilket innebär att du har det fulla ansvaret för att projektstyra affären i allt från strategi, första kontakt, samarbete med externa partner, priskalkyler och avtal till färdig leverans. Du leder och genomför aktiviteter för att styra försäljningen på kort och lång sikt i syfte att nå uppsatta mål, förhandlingar samt säkerställa och underhålla pipeline med affärsmöjligheter. Du ansvarar för offert- och avtalshantering och medverkar på branschmässor.

Tjänsten innefattar resor med ca. 25 övernattning per år. 

'Diesel Power är ett familjärt bolag som växer och man har möjligheten att utvecklas med och påverka företaget på resan. Vi jobbar som ett lag för att vinna affärer och nå uppsatta förväntningar.'

Läs mer om vad Thomas och Anders har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Hos oss kommer du få en ansvarsfull position i en expansiv koncern. Ett spännande jobb med mycket varierande arbetsdagar som du till stor del styr själv. Du växlar försäljning mellan kundbesök, mässor, upphandlingar och offerter. Du erhålls försäkringspaket, konkurrenskraftig lön, bonus och tjänstebil om så önskas.

Din profil
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning, gärna med motorteknisk inriktning. Det viktiga är att du har ett stort intresse för teknik och kundrelationer. Du har en stark drivkraft och är van att ta eget ansvar med god initiativförmåga. Att växla mellan att arbeta i grupp och självständigt arbete är rutin. Du arbetar strukturerat med god administrativ förmåga. Att du har en hög social kompetens ser vi som en självklarhet. Du har god förhandlingsvana samt behärskar engelska obehindrat i tal och skrift. 

Du tror på dig själv och har inga problem att bearbeta personer i alla slags positioner. Du har en naturlig ledarprofil och har lätt för att dela med dig av såväl arbetsuppgifter som erfarenheter. Du är målinriktad, flexibel med förmåga att driva och prioritera. Du har ett engagerat arbetssätt. 

Meriterande

  • Erfarenhet av förbränningsmotorer
  • Teknisk utbildning på högskolenivå
  • Någon form av marin erfarenhet

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Diesel Power AB ingår tillsammans med SwedMotor AB i EMERNA Group och är tillsammans Sveriges ledande oberoende motordistributör och specialist på avancerad avgasrening. Diesel Power har ett brett motorprogram, djup motorkompetens och lång branscherfarenhet och vi kan tillgodose kundens alla kraftbehov och möta specifika krav vid installation och drift. 

Diesel Power levererar motorer, elverk och drivelinekomponenter för marina och industriella applikationer från bl.a. MAN, Cox, John Deere, Kohler, Solé Diesel, Hyundai-SeasAll, Yanmar och Mitsubishi. Diesel Power är inne i en expansiv fas genom avgasreningsteknik och hybridlösningar, nya agenturer, nya marknader och förvärv. Bolaget omsätter idag ca 85 mkr (gruppen 115 mkr) och sysselsätter 16 (gruppen 24) personer. Diesel Power har kontor och lager i våra moderna lokaler i Kungsbacka.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 17303f804a7041a4b9312397231cdc