Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Dansk Ventil Service A/S, Stockholm / Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Dansk Ventil Service A/S, Stockholm / Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Teknisk säljare till Dansk Ventil Service A/S, Stockholm / Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Teknisk säljare - ventiler
Stockholm / Göteborg

Är du en driven teknisk säljare som vill vara med på vår spännande tillväxtresa?

Vi söker nu en affärs- och kundorienterad teknisk säljare för våra ventiler och ställdon. Utöver våra tillväxtmål har DVC idag flera intressanta kunder i Sverige som du kommer att få utveckla vidare. Idag sitter hela vår organisation i Vejle, Danmark och nu när vi utvecklar vår position på den svenska marknaden kommer du ha en unik möjlighet att kunna växa i din roll allt eftersom vi bygger upp den svenska organisationen. Tjänsten är placerad antingen tillsammans med dina kollegor på Armatecs kontor i Göteborg eller Stockholm, alternativt så sitter du på annan lämplig ort i Sverige.

'Här kan du vara med och påverka hur vi arbetar och hur vi når våra mål. Vi tror på våra medarbetare och det är viktigt för oss att ta till vara på engagemang och drivkrafter. Arbetet är fritt och vi har en platt organisation där vi låter våra medarbetare få pröva nya saker på sitt eget sätt. Det som driver mig som ledare är människorna i min organisation där jag tydligt arbetar med att kommunicera förväntningar och ger utrymme till att få vara med och påverka. 

Tillsammans med Armatec skall vi nu skapa en stark position på marknaden för DVC. För dig som säljare kommer det innebära både personlig utveckling och att du får vara med på vår spännande resa. Ta gärna kontakt med mig så berättar jag mer,

+45 31661078
.' 

- Jens Brammer, CEO

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare ansvarar du för alla våra kunder i Sverige, inkl. tillväxtmål samt intäkts- och kostnadsbudget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar även att:

  • Prospektera och aktivt bearbeta nya kunder
  • Utveckla befintliga kunder och stärka relationerna
  • Ansvara för Sveriges marknadsplan
  • Personlig teknisk rådgivning och kundservice
  • Genomföra mässor och andra kundevenemang

Kunderna kommer främst att vara maskinbyggare, större fabriker och tillverkningsföretag. Du får en stark Back Office-funktion för att stödja dig och dina kunder. När pandemin är över kan du förvänta dig resor med cirka 40 övernattningar om året.

Din profil
Som person är du driven, ambitiös, trivs med att arbeta självständigt och har lätt för att ta människor. Du kanske redan arbetar med ventiler och ställdon men det är inget krav. Det viktiga är att din tekniska bakgrund gör det möjligt för dig att snabbt komma in i jobbet. Din säljerfarenhet är dokumenterad med goda resultat. Du behärskar IT på användarnivå, talar och skriver engelska samt har B-körkort.

Kontakt och ansökan
Vi samarbetar med Intenso Teknikrekrytering i denna process. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Mattias Lyckberg på [ Link removed ]

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Dansk ventil center A/S grundades 1999 och med sina 30 medarbetare ingår de idag i Ernström Group tillsammans med Armatec AB i Sverige. DVC har sitt huvudkontor i Velje, Danmark och är ett företag med ett tydligt mål, att bli det ledande företaget inom ventilbranschen.

Läs mer på [ Link removed ]

Den nordiska koncernen
Armatec-koncernen är verksamma i Norden med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Utöver Armatec-bolagen ingår dotterbolagen Erab (Elektro Relä AB), Mec-Con AB, SGP Armatec AS, Dansk Ventil Center A/S och Valtor A/S. Tillsammans omsätter vi 1 000 MSEK och har 270 medarbetare.

Armatec-koncernen ägs av Ernströmgruppen AB. Ernströmgruppen är ett familjeägt, industriellt konglomerat vars affärsidé är att driva, utveckla och förvärva välskötta företag inom ett antal utvalda framtidsnischer. Ernströmgruppen består idag av drygt 30 nordiska bolag och omsätter ca 2,5 miljarder kronor.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Teknisk säljare till Dansk Ventil Service A/S, Stockholm / Göteborg
Intenso Teknikrekrytering Göteborg Heltid
Teknisk säljare till Dansk Ventil Service A/S, Stockholm / Göteborg
Intenso Teknikrekrytering Stockholm Heltidsanställd
Teknisk Innesäljare till Norvatek
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 0094b498ee2c467798ba553d392c7b-1