Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till Dafo jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till Dafo på Poolia

Teknisk säljare till Dafo

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en försäljare som får saker att hända? Brinner du för att träffa kunder? Då har vi tjänsten för dig.

Till Dafo Brand AB söker vi nu en glödande Account Manager för B2B. Dafo är totalleverantör av produkter och tjänster inom området brandskydd, brandsäkerhet, brandskyddsarbete, brandsläckare och räddningsmateriel. Vi söker nu rätt säljare till 'Trådlöst brand- och utrymningslarm' en mycket spännande både trådlös och mobil produkt med otaliga möjligheter. Välkommen till ett större familjeägt företag som bryr sig om sina medarbetare.

Skicka din ansökan redan idag. Tjänsten är heltid och tillsvidare anställning på Dafo med placering i Tyresö.

Sökord: Försäljning, B2B, Brandsäkerhet, släcksystem, brandskydd

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Tjänsten går ut på att driva försäljning på kunder, återförsäljare och föreskrivande led. I rollen ingår också att ansvara för Dafo Brands största samarbetspartner inom området, vilket innebär att stötta deras säljkår. Du hjälper till med tekniska frågor och ser till att de alltid är uppdaterade när det gäller produkter, nyheter osv. I din roll ingår naturligtvis att hålla goda kontakter med slutkund samt andra återförsäljare.

Dafo samarbetar med leverantörer i olika länder och för den här rollen ingår en del resor till England för fortgående utbildning mm. Kunderna finns i hela landet och visst resande samt övernattningar ingår i tjänsten. Sammanfattningsvis kan man beskriva rollen som en sedvanlig fältsäljare som också har KAM-ansvar för den största återförsäljaren.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har erfarenhet av försäljning B2B. Vi söker dig som har en naturlig passion och ett självklart engagemang i ditt arbete. Du är drivande, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i kontakt med kunden och vet att bra kommunikation är grunden till en lyckad affär. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Då många av objekten som Dafo arbetar med är säkerhetsklassade måste du som söker vara svensk medborgare. För att kunna komma ifråga för en anställning ska du också kunna passera en grundlig personkontroll.

Om verksamheten
Med 100 års branscherfarenhet är Dafo idag en av Nordens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Dafo är ett svenskägt familjeföretag med den huvudsakliga verksamheten i Norden. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 100 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 160 medarbetare omsätter företaget cirka 380 miljoner kr per år.

I Dafo-koncernen ingår Dafo Brand AB, Dafo Vehicle Fire Protection AB, Dafo US Ltd. I koncernen ingår även systerbolaget Dafo Fomtec som arbetar med skumtillverkning och distribution samt Dafo Security som arbetar med säkerhetslösningar.

 

Rekommenderade jobb

Teknisk säljare till Dafo
Poolia Stockholm Heltid
Är du Global Batteriers nya Säljare?
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Supporttekniker
Intenso Teknikrekrytering Trollhättan Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60254