Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Säljare till Colly Filtreringsteknik jobb i Uppsala på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Säljare till Colly Filtreringsteknik på Säljpoolen

Teknisk Säljare till Colly Filtreringsteknik

Säljpoolen Uppsala, Uppsala län Heltid

TEKNISK SÄLJARE TILL MÄLARDALEN

Hos oss på Colly Filtreringsteknik utvecklar du affärer hos befintliga kunder samt etablerar nya kundkontakter inom framför allt papper- och massaindustrin, stålindustrin, verkstads- och kraftindustrin samt OEM. Du spenderar en stor del av din tid ute hos kunder med teknisk konceptförsäljning och applikationsutveckling. Att bygga långsiktiga kundrelationer är en del av vardagen.

Vi söker dig med god teknisk kunskap. Din bakgrund kan vara att du i botten är ingenjör eller motsvarande, alternativt att du har erfarenhet från industriell försäljning. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Dina kunder finns i huvudsak inom svensk process- och verkstadsindustri, geografiskt finns dom i region Mälardalen med omnejd. Teamet består förutom du själv, även av 6 säljarkollegor, teamledare samt en person från vår kundsupport. Kundsupport hjälper dig med offerter, förfrågningar, teknisk support, leverantör- och kundkontakter. Resor i Sverige och utomlands (leverantörsbesök) förekommer. 

Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos våra leverantörer (främst inom Europa). Vår organisation präglas av arbetsglädje och engagemang. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag.


Vi pratar med Patric Österlund
VD på Colly Filtreringsteknik:

Hej Patric, Hur länge har du jobbat på företaget?
Jag har jobbat på Colly sedan 2002 i lite olika roller bla som försäljningschef och divisionschef. Det är väldigt inspirerande att tillsammans med personalen ta fram idéer som utvecklar oss som företag och individer. Att vi tillsammans genomför dessa i praktiken är väldigt roligt.   

Vad är det bästa med att jobba hos er?
Vi har väldigt roligt tillsammans och alla är med och bidrar till vår utvecklig. Vi tror på frihet och kreativitet under ansvar. Vi främjar friskvård och träning på flera sätt. Våra möten och konferenser är alltid väldigt roliga och givande. Vi gör allt som team Colly.  

Vem tror du skulle trivas med rollen som teknisk säljare? 
Alla hos oss gillar att jobba i team. För att lyckas krävs en inre drivkraft och en positiv attityd. Vi har egna utbildningar inom Colly Academy som ger en bra bas för att kunna utvecklas i sin roll som säljare och i företaget. För oss handlar allt om människor. 


FAKTA OM TJÄNSTEN

Placering
I regionen för våra kunder. Alternativt på vårt kontor i Kista

Befattningskrav/Önskemål

 • Tekniskt intresse 
 • Erfarenhet av svensk processindustri är meriterande
 • Vana att arbeta under eget ansvar
 • Goda kunskaper i Engelska (tal och skrift)
 • Möjlighet att resa (ca 30 övernattningar per år)
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Lagspelare

Förmåner

 • Företagshälsovård
 • Friskvårdsbidrag
 • Träningstimme
 • Bonus baserat på resultatutveckling 

Villkor

 • Tillsvidareanställning
 • Kollektivanslutna
 • Tjänstebil

Frågor om tjänsten:  
Regionchef Kjell Altnäs 070-2537789 eller VD Patric Österlund 070-3106753.
Ansökan med CV och personligt brev skickas via ansökningsknappen. Vi genomför urval i september men skicka gärna din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringstjänster och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande. 


Colly Filtreringsteknik AB är en ledande leverantör av filtrering och separationsteknik till svensk industri. Företaget ingår i handelsgruppen Indutrade. Vi är ett 15-tal anställda som arbetar i bransch- och applikationsinriktade team med att lösa kundernas behov av renhet och separation. Produkterna kommer framförallt från den världsledande tillverkaren Pall Corporation. Våra kunder finns inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, stålindustri, verkstadsindustri, livsmedel, läkemedel, raffinaderi, kraftindustri och OEM. Läs mer om oss på [ Link removed ] .

Sökord: Säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Försäljningsingenjör, Fältsäljare, Industrisäljare, Field Sales, Regionsäljare, Försäljningsansvarig

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 96609d7b09d24a7e84cebcd0e70f6b-1