Jobbet Teknisk Säljare till Colly Filtreringsteknik AB, Norrland har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk Säljare till Colly Filtreringsteknik AB, Norrland publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

TEKNISK SÄLJARE TILL NORRLAND 

Hos oss på Colly Filtreringsteknik utvecklar du affärer hos befintliga kunder samt etablerar nya kundkontakter inom framför allt papper- och massaindustrin, gruv- och stålindustrin, verkstads- och kraftindustrin samt OEM. Du spenderar en stor del av din tid ute hos kunder med teknisk konceptförsäljning och applikationsutveckling. Att bygga långsiktiga kundrelationer är en del av vardagen.

Vi söker dig med god teknisk kunskap, i botten är du ingenjör eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet från industriell försäljning. Du behärskar engelska i tal och skrift. 

Dina kunder finns i huvudsak inom svensk process- och verkstadsindustri, geografiskt i regionen Sundsvall och uppåt. Teamet består förutom du själv, även av 3 säljarkollegor, teamledare samt en person från vår kundsupport. Kundsupport hjälper dig med offerter, förfrågningar, teknisk support, leverantör- och kundkontakter. Resor i Sverige och utomlands (leverantörsbesök) förekommer.

Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos våra leverantörer (främst inom Europa). Vår organisation präglas av arbetsglädje och engagemang. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag.

Vi pratar med Patric Österlund
VD på Colly Filtreringsteknik:

Hej Patric, Hur länge har du jobbat på företaget?
Jag har jobbat på Colly sedan 2002 i lite olika roller bla som försäljningschef och divisionschef. Det är väldigt inspirerande att tillsammans med personalen ta fram idéer som utvecklar oss som företag och individer. Att vi tillsammans genomför dessa i praktiken är väldigt roligt.   

Vad är det bästa med att jobba hos er?
Vi har väldigt roligt tillsammans och alla är med och bidrar till vår utvecklig. Vi tror på frihet och kreativitet under ansvar. Vi främjar friskvård och träning på flera sätt. Våra möten och konferenser är alltid väldigt roliga och givande. Vi gör allt som team Colly.  

Vem tror du skulle trivas med rollen som teknisk säljare? 
Alla hos oss gillar att jobba i team. För att lyckas krävs en inre drivkraft och en positiv attityd. Vi har egna utbildningar inom Colly Academy som ger en bra bas för att kunna utvecklas i sin roll som säljare och i företaget. För oss handlar allt om människor. 


FAKTA OM TJÄNSTEN

Placering
I regionen för våra kunder. Lämplig bostadsort är någonstans mellan Sundsvall och Umeå.

Befattningskrav/Önskemål

 • Tekniskt intresse 
 • Teknisk kompetens (Maskin- processingenjör eller motsvarande erfarenhet)
 • 3 års erfarenhet av industriell försäljning
 • Erfarenhet av svensk processindustri är meriterande
 • Vana att arbeta under eget ansvar
 • Goda kunskaper i Engelska (tal och skrift)
 • Möjlighet att resa (ca 40 övernattningar per år) beroende på var du bor i distriktet.
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Lagspelare

Förmåner

 • Företagshälsovård
 • Friskvårdsbidrag
 • Träningstimme
 • Bonus baserat på resultat utveckling 

Villkor

 • Tillsvidareanställning
 • Kollektivanslutna
 • Tjänstebil (7,5 basbelopp)

Frågor om tjänsten:  
Regionchef Anders Norlund 070-2113260 eller VD Patric Österlund 070-3106753.
Ansökan med CV och personligt brev skickas via ansökningsknappen. Vi genomför urval i mars men skicka gärna din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringstjänster och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande. 


Colly Filtreringsteknik AB är en ledande leverantör av filtrering och separationsteknik till svensk industri. Företaget ingår i handelsgruppen Indutrade. Vi är ett 15-tal anställda som arbetar i bransch- och applikationsinriktade team med att lösa kundernas behov av renhet och separation. Produkterna kommer framförallt från den världsledande tillverkaren Pall Corporation. Våra kunder finns inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, stålindustri, verkstadsindustri, livsmedel, läkemedel, kraftindustri och OEM. Läs mer om oss på www.collyfiltreringsteknik.se.


Sökord: Säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Försäljningsingenjör, Fältsäljare, Industrisäljare, Falun, Gävle, Uppsala, Hudiksvall, Sandviken, Söderhamn, Mora, Borlänge

J2W: CB2

Referens

cfd663477f174038a21be64ff902c5-1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till