Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till ABB AB, Göteborg / Jönköping jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till ABB AB, Göteborg / Jönköping på Säljpoolen

Teknisk säljare till ABB AB, Göteborg / Jönköping

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du erfarenhet av fältförsäljning, är teknikintresserad och förstår storheten i att arbeta strukturerat i ett CRM-system?

Teknisk säljare
Jönköping / Mölndal

Vill du ta nästa steg i din karriär? På ABB får du arbeta i ett team som är inriktat på att skapa en framtid där innovativ digital teknik möjliggör större tillgång till renare energi!

Arbetsbeskrivning
Som fältsäljare mot eftermarknad på robotsidan hos ABB har du en fri roll, där du genom hög aktivitet och nyfikenhet kommer att besöka nya och befintliga kunder inom vårt västra distrikt. Våra kunder befinner sig i alla tänkbara branscher. Du kommer att kontakta nya och befintliga kunder, för att erbjuda reservdelar, serviceavtal och uppgraderingsprojekt till deras robotar/robotsystem. 

Det är en proaktiv tjänst där vi behöver hjälpa våra kunder med kunskap och kvalité för att säkerställa att de har bästa förutsättningar i deras verksamhet. Det är oftast långa säljcykler och du har flera projekt igång parallellt, vilket kommer innebära den ena dagen sällan är den andra lik. Du utgår antingen hemifrån eller från något av våra kontor i Jönköping eller Mölndal, och rapporterar in dina besök i vårt CRM-system Salesforce. 

'Jag började inom teknik men gick ganska snabbt över till sälj och har nu jobbat många år som både säljare och säljchef. Jag har alltid jobbat med fokus på att utveckla ”affären” och det ger mig energi och en bra möjlighet att hjälpa säljarna bli framgångsrika.'

Läs mer om vad Dag har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Vi är en arbetsgivare som har förmånen att förvalta våra medarbetare genom att låta dem växa i vårt bolag. Du kommer att få stöttning och vägledning av din försäljningschef och kollegor för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi har konkurrenskraftiga villkor, tjänstebil och bonusprogram.

Din profil
Du som lockas av denna tjänst är orädd, framåtlutad och nyfiken. Du har erfarenhet av fältförsäljning och stimuleras av att göra affärer med både mindre och stora bolag. Du ser fördelar med att arbeta strukturerat via ett CRM-system, för att kunna klara av att hålla tempo och hantera mycket information. Du är teknisk intresserad och behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vårt koncernspråk är engelska. Din personlighet, vilja, nyfikenhet och engagemang är det viktigaste.

Kontakt och ansökan
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta försäljningschef Dag Mannegren på tel. [ Link removed ] alternativt Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. [ Link removed ] .

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
ABB Robotics utvecklar, tillverkar och marknadsför robotar och tillhörande styrsystem, programvara, bågsvetsprodukter, spår och motorpaket. Ett tydligt fokus på automatiserade lösningar hjälper tillverkare att förbättra produktivitet, produktkvalitet och säkerhet i arbetsmiljön genom automatisering. Robotarna och robotiken säljs via lokala ABB -företag, liksom via oberoende systemintegratorer och OEM -företag. 

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: cb3f06638aa54f05bd077864c916ad-1