Jobbet Teknisk säljare sökes till direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk säljare sökes till direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Bro
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en relationsbyggande och flexibel roll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en teknisk kundansvarig. Kunden är ett ledande uthyrningsföretag inom elverk och reservkraft där man har Sveriges mest moderna utrustning. Kunden är rikstäckande och levererar över hela Sverige från deras strategiskt placerade anläggningar.

I rollen som kundansvarig kommer du att arbeta i Stockholmsregionen och din viktigaste uppgift blir att skapa och bibehålla relationer med företagets kunder men även ha kontakt med potientiella nya kunder. Du kommer även att skräddarsy lösningar utifrån behov vilket gör det viktigt att ha grundläggande kunskaper inom el. Man kommer också säkerställa logistiken i leveransen. Kontoret är beläget i Kungsängen men så länge du är anträffbar kan du vara flexibel vart du påbörjar och avsutar din arbetsdag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund men det är vi på StudentConsulting som ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med relationsbyggande arbete med en framåtanda och ett genuint intresse av kundkontakt. För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande elkunskaper och ett tekniskt intresse. Du är en problemlösare som är lyhörd och kan förstå kundens behov och önskemål. Rollen innebär stor frihet under ansvar vilket förutsätter att du arbetar med flexibilitet och enkelhet i kundprocesserna. Som person är du social, lättsam, prestigelös och driven. B-körkort är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44789

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Projektsäljare Stockholm THERMEX SCANDINAVIA AB
Teknisk säljare till Transmotec Stockholm Säljpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till