Jobbet Teknisk säljare sökes till Creovent! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk säljare sökes till Creovent! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker för Creovents räkning en Teknisk säljare/Projektledare/VVS konsult.

Information om uppdraget:

Creovent är ett entreprenörsföretag inom ventilations- och klimatbranschen med stort tekniskt kunnande för system, produkter och installationer. De erbjuder kompletta funktionslösningar omfattande ventilation och service. Creovent kännetecknas av personligt engagemang, nytänkande, kompetens och kvalitet. I takt med att företaget expanderar behöver Creovent en ny medarbetare.

I din roll som Teknisk säljare kommer utgå från kontoret i Årsta och vara företagets representant i kontakten med befintliga och nya kunder, du kommer ansvara för den löpande kontakten med kunder inför projekt och vara delaktig vid upphandlingar. I din roll kommer du även göra kalkyler på totalentreprenader, följa upp offerter och vara projekteringsledare för Creovents befintliga och kommande projekt. Du kommer i denna roll arbeta i projektform i samarbete med kollegor från olika avdelningar runt om i organisationen.

Tjänsten är en direktrekrytering till Creovent med kontor i Årsta, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Kontorstider tillämpas 08.00 – 17.00, förtroende tid tillämpas. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och startar när vi har hittat rätt person för tjänsten. Alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare fanny.hemstrand.kallstromer@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad civil/högskoleingenjör inom VVS och Energi eller motsvarande med inriktning mot konstruktion. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som projektledare eller VVS-konsult, du är även van vid att arbeta med CAD. Vi ser gärna att du har erfarenhet från konsultbranschen. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Som person är du affärsorienterad och sätter kunderna i centrum, utåtriktad, strukturerad, driven och stresstålig. För att trivas i rollen har du en förmåga att skapa kontakt med människor i olika befattningar där du har ett trevligt förhållningssätt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41256

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Stockholm).