Jobbet Teknisk säljare sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk säljare sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du en bred teknisk kunskap och en stark vilja att skapa resultat? Trivs du i en roll med försäljning och relationsbyggande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund arbetar med avancerad teknik och är ett agenturföretag inom test- och mät med huvudkontor i Tyskland. De erbjuder sensorer och IR-kamerasystem, där de marknadsför ledande givartillverkare för mätning av IR-temperatur, position, avstånd, dimension, ytstrukturer och kraft. De arbetar mot industriföretag i varierande miljöer. Till vår kund söker vi nu en Teknisk säljare!

I rollen som Teknisk säljare är du ansvarig över kunder i en större region i Sverige, där regionen sträcker sig ifrån Norrköping till Luleå. Du kommer självständigt ansvara för prospektering, mötesbokning, genomförande av kundmöte och offerering. Tjänsten innebär många resor med tjänstebil, du ansvarar då för att boka in dina möten tidseffektivt där du trivs i en roll med eget ansvar och att bygga kundrelationer.

Omfattning:
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid och inleds med introduktion. Arbetet sker i en större region, där du kommer att resa mycket i tjänsten. Arbetsorten kan vara flexibel, där du kan arbeta ifrån deras Stockholmskontor eller hemifrån. Tjänsten startar så fort vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är högskoleingenjör med inriktning Elektronik, Mekanik eller Elteknik. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom kundkontakt och sälj. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du är utåtriktad, hungrig och en problemlösare. Du trivs att arbeta i en säljande roll, använda telefon som arbetsredskap och bygga relationer. Du tycker om att ta eget ansvar, med god förmåga att planera dina arbetsdagar tidseffektivt. Vi ser att du har goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. För att vara aktuell för tjänsten har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, då urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44826

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till