Jobbet Teknisk säljare med stort ansvar till Holger Hartmann AS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk säljare med stort ansvar till Holger Hartmann AS publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Holger Hartmann AS är just nu på jakt efter en ansvarig säljare för svenska och finska marknaden. Företaget är en väletablerad aktör på marknaden och behöver nu någon på plats i Sverige som driver försäljningen framåt. Rollen passar dig som är självgående och kan driva ditt eget arbete framåt, samtidigt som du vill knyta långvariga relationer med dina kunder. I rollen får du ett stort ansvar där du kommer vara första säljaren som är baserad i Sverige.


Om tjänsten
Holger Hartmann AS säljer tjänster och utrustning till förstörande materialprovning samt universalprovningsmaskiner för testning av drag och komprission. De är totalt 32 anställda och har kontor i Oslo och på Kokstad. Som säljare i Sverige kommer du arbeta hemifrån men ha nära kontakt med dina kollegor i Norge över telefon och Skype. Dina geografiskt närmsta kollegor kommer att sitta på ett systerbolag placerat i Örebro. Hos Holger Hartmann erbjuds du en roll med mycket ansvar och enorma utvecklingsmöjligheter. Som en förmån i din anställning finns även möjlighet till egen tjänstebil.

Arbetsuppgifter
Som ansvarig säljare för finska och svenska marknaden kommer du vara den som driver säljprocessen framåt med såväl befintliga som nya kunder.
Arbetsuppgifter i huvudsak:

• Bearbeta befintliga kunder för att driva merförsäljningen framåt och bygga långvariga relationer
• Prospektera nya kunder på både svenska och finska marknaden

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via Academic Work men du kommer bli anställd direkt hos Holger Hartmann AS.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi ser gärna att du har studerat en utbildning inom materialteknik eller mekatronik. I denna rekryteringsprocess lägger vi dock stor vikt vid dina tidiga erfarenheter inom B2B och dina personliga egenskaper.

Vi ser det som krav att du:

• Har tidigare erfarenhet av en relationsbyggande roll inom B2B
• Är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, då du kommer kommunicera på båda språken dagligen
• Har B-körkort, då detta kommer vara ditt primära transportmedel dagligen.

Det är starkt meriterande om du har en utbildning inom materialteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Som person är du:

• Resultatinriktad
• Relationskskapande
• Strukturerad
• Självgående

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön

Placering: Hemmakontor

Kontaktuppgifter: Rekryteringsteamet på mail

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Holger Hartmanns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Holger Hartmann AS är resultatet av en fusion mellan Holger Teknologi och G. Hartmann. Företaget har rötter ända tillbaka till 1889. Vår kärnverksamhet är försäljning av tjänster och utrustning för materialtestning till flera kundgrupper och industrier. Vi har totalt 32 anställda och har kontor i Langhus utanför Oslo och vid Kokstad utanför Bergen. För mer information besök deras hemsida.

Referens

15029546-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till