Jobbet Teknisk Säljare Makita region Stockholm Norr har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk Säljare Makita region Stockholm Norr publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta för ett globalt varumärke med försäljning av portabla elverktyg? Sök till Makita Sverige redan idag!

Är du ett riktigt proffs på verktyg, som vet hur de ska användas, presenteras och säljas, till proffsanvändare? Längtar du efter ett självständigt arbete där din pedagogiska och säljande ådra kommer väl tillhands? Då är jobbet som resande teknisk säljare för region Stockholm Norr på Makita Sverige perfekt för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk säljare får du ett fritt och självständigt arbetet där du själv planerar din arbetsdag utifrån de återförsäljare eller direktkunder som finns i din försäljningsregion som sträcker sig från norra Stockholm till södra Norrland. Du får ett omväxlande arbete där du som ansiktet utåt för Makita Sverige kommer vara experten som demonstrerar, presenterar och utbildar i marknadens bredaste och mest kompletta verktygssortiment för proffs.

Som representant för Makita Sverige kommer du inte bara bredda ditt professionella nätverk utan också tillhöra Makitas säljavdelning och vara delaktig på mässor och andra events. Som anställd på Makita Sverige har du förmånliga anställningsvillkor och självklart får du tillgång till Makitas verktygsbil i tjänsten samt tillgång till dator och mobil.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter hos Makita Sverige.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

  • skapa nya och underhålla befintliga kundkontakter. Du arbetar med uppsökande försäljning och säljer via Makitas återförsäljarnät och till deras kunder. Du hjälper även återförsäljare att hitta nya kunder till Makitas sortiment.
  • ansvara för demolagret och verktygsbussen
  • hålla i utbildningar och demonstrationer hos slutkund
  • göra offerter och enklare beräkningar
  • medverka vid mässor och events
  • agera som servicefunktion åt kunder och ibland åt kundservice vid produkttekniska frågor

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som teknisk säljare utgår du ifrån kontoret i Sollentuna. Resor och övernattningar kommer att ske regelbundet, ca 30 - 40 resdagar per år kan man räkna med. Körkort är ett krav och rollen är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning och 40 h arbetsvecka med varierande arbetstider utifrån dina inbokade besök.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

  • har minst gymnasieutbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet, kanske har du jobbat som säljare hos våra återförsäljare eller jobbat med försäljning mot bygg- och industrisektorn
  • har förmågan att arbeta strukturerat och självständigt
  • är social och har lätt för att anpassa dig och lyssna in kundens behov
  • är tekniskt och praktiskt lagd

I rollen som teknisk säljare hos Makita Sverige är det viktigt att du är serviceorienterad, stresstålig och lösningsorienterad som person. Ibland kommer du behöva göra "utryckningar" och då kan dagen behöva omplaneras. Du kommer träffa många nya människor och förmågan att skapa långsiktiga relationer samt förtroende hos kunderna är nyckeln till framgång både för dig och för Makita Sverige.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

65D8ECDD43B14473918863E9ABFC87E6

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till