Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Säljare jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Säljare på Framtiden

Teknisk Säljare

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Här har du chansen att utvecklas i din yrkesroll som säljare, du kommer arbeta med att bearbeta befintliga kunder och vara behjälplig i vilken teknisk lösning som passar deras behov mest!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Utesäljare kommer du att utveckla relationer med befintliga kunder. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer i huvudsak arbeta med att bearbetning av befintliga kunder. Din kundbas kommer bestå av både mindre och större företag inom olika branscher där du kommer vara med och följa upp kunden, se till att de är nöjda med era produkter samt arbeta med merförsäljning. Du kommer ha en relationsskapande och rådgivande roll där du kartlägga kundernas nuvarande situation och framtida behov. På sikt kommer du delvis även arbeta med bearbetning av nya kunder.

Arbetet kommer utgå från nyrenoverade, fräscha kontorslokaler i Jönköping där kollegorna kommer bestå av tekniker, utvecklare, kontorschef och ekonomiavdelning. Det säljteam som du tillhör samt din närmaste chef är placerade i andra länder runtom i Europa och du kommer ha kontinuerlig kontakt med dem via telefon och videomöten. Du kommer ansvara för kundbearbetning inom Sverige och mycket av kommunikationen mot kund sker digitalt. Resor förekommer i tjänsten ca 3 dagar i veckan, övernattningar förekommer ibland.

OM FÖRETAGET
Företaget är en del av en global koncern som säljer mjukvara till andra företag. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

DIN PROFIL
Du har erfarenhet av försäljning med goda resultat. Du har ett stort tekniskt intresse och kanske har du arbetat inom produktionen i någon industri. Som säljare har du självklart goda sociala färdigheter och engagerar dig i ditt arbete och dina kunder. Du drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål och gillar att driva dina egna processer framåt. Du tycker det är spännande när organisationen växer och utvecklas och ser det som en positiv möjlighet när det sker förändringar. Du tycker om att ta dig an nya utmaningar och gillar att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Du har en god lagspelare och har lätt för att samarbeta även på distans.

Skallkrav
  • 2-5 års erfarenhet av teknisk försäljning med goda resultat
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Arbetat i produktionen i industriell miljö
  • YH-utbildning inom försäljning

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För den här tjänsten sköter Framtiden rekryteringsprocessen, vid anställning kommer du anställas direkt av kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000079035962