Jobbet Teknisk Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk Säljare publicerad av Tormax

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

TORMAX Sverige AB säljer och monterar dörrautomatik även till kommersiella lokaler, där skjut och karusell dörrar används. På de platser i landet där vi inte själva arbetar, har vi duktiga partners som gör jobbet.

På Tormax får du arbeta i ett dynamiskt bolag, Innovativ företagskultur med stark entreprenörsanda som ger dig stora möjligheter att forma din egen väg till framgång och utveckla ditt affärsmannaskap.

Arbetsuppgifter
Du arbetar främst med kunder och beställare inom byggsektorn, fastighetsbranschen och föreskrivande led (arkitekter m fl). I ditt erbjudande finns helhetslösningar (koncept), produkter och service (eftermarknad).

Som teknisk säljare ansvarar du för den totala marknadsbearbetningen och försäljningen inom distriktet där framgången i första hand mäts i omsättning och aktivitet med en hög närvaro ute hos kund.

Du utgår från vårt huvudkontor i Upplands Väsby och ditt distrikt är stockholm med omnejd.

Dina kvalifikationer
- Du har minst 3 års erfarenhet av försäljning

- God teknisk och ekonomisk kompetens.

- Vana av att genom nära samarbete med kunder ta fram effektiva och tekniska lösningar som driver utvecklingen och affären vidare hos både kunden och det egna bolaget.

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

- Körkort är ett krav.

Din profil
- Ett utvecklat affärsmannaskap som kompletterar din egen tekniska profil med kvalitetsmedvetenhet och en god säljande förmåga.

- Du är trygg och bekväm i att planera och prioritera ditt säljarbete med god framförhållning

- Van att ta ansvar för uppgiften och du förstår värdet av att i alla lägen framstå med engagemang och pålitlighet.

Som person är du mycket försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta nya kunder och bevara goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan diskutera och marknadsföra olika tekniska lösningar på ett övertygande sätt. Du har en förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden.

Har du tidigare erfarenhet av koncept-/projektförsäljning är det meriterande. Jobbar du redan idag inom installation, bygg, fastigheter eller i en närliggande bransch är det mycket värdefullt

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jeanette Walters 0733434766 Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

TORMAX Sverige är sedan 1999 ett helägt dotterbolag till Landert Motoren AG i Schweiz. TORMAX Sverige AB har idag tre kontor i Sverige - Stockholm, Göteborg och Malmö. Stockholmskontoret som även är huvudkontor, är beläget i Upplands Väsby. I Sverige är vi marknadsledande inom bostadsanpassning.

Med Europas första automatiska dörröppnare lades grunden 1951 för varumärket TORMAX. TORMAX är ledande tillverkare av automatiska dörrsystem och har mer än 16 dotterbolag världen runt och 500 certifierade distributörer. Automatiska dörrsystem från TORMAX finns både i kontorsbyggnader, i köpcenter, på hotell och restauranger, i butiker, på flygplatser, järnvägsstationer, fartyg och i bostadshus – kort sagt, i hundratusentals byggnader världen runt.

TORMAX är en division i Landertkoncernen, en internationellt verksam privatägd företagskoncern som kännetecknas av innovation, förstklassig kvalitet och äkta företagande. Företagets säte ligger i Bülach i Schweiz, i närheten av Zürich. Den år 1924 grundade företagskoncernen sysselsätter över 800 medarbetare och är uppdelad i de två divisionerna TORMAX (automatiska dörrsystem) och SERVAX (kundanpassade elmotorer).

Se vidare Tormax.se och Landert.com för närmare information om bolaget och koncernen.

Referens

201196469

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till