Jobbet Teknisk Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Orsa

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Drömmer du om ett jobb där du möter nya ”utmaningar”  dagligen? Ett jobb med stort eget ansvar, ett jobb där du får leva ut din entreprenörsanda och där handlingskraft räknas på riktigt? Då kan vi ha den perfekta rollen för dig.
ROVAB är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med en teknisk säljare. ansvarsområde.

Som teknisk säljare kommer du företrädelsevis att bearbeta alla typer av industriföretag, men med tyngd mot tung industri såsom gruvor, stål-och pappersindustri mm. Du kommer att ansvara för fortsatt utveckling av marknaden och du gillar att göra stora affärer, odla och vårda kundrelationen och lösa våra kunders problem inom smörjning, filtrering mm. Tillsammans med säljledning kommer du ta fram mål, strategier och inriktning för vår säljorganisation samt upprätta planer för utvalda kunder.  
 
Tjänsten innebär en hel del resande ca 4 dagar i veckan och vi ser med fördel att du bor norr om Stockholm då merparten av tung industri finns i landets norra delar.kvalifikationer.

Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad teknisk försäljning. Du är en dokumenterat duktig säljare och van att arbeta med komplex försäljning. Du behöver ha en gedigen erfarenhet från branschen och god kännedom och goda kunskaper om de produkter ROVAB tillhandahåller. För att lyckas bra i rollen behöver du ha ett stort eget kontaktnät inom relevant område.


  • Kunskap inom Triobologi
  • Kunskap om centralsmörjning
  • Baskunskap om hydraulik
  • Ha branschkunskap (industri generellt, samt om smörjmedel)
  • Kunskap om tung industri (gruvor, stål-och pappersindustri etc)
  • B-Körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska muntligt och skriftligt
  • Du har kunskaper i MS Office

Du är trygg, stabil, har självinsikt och inger förtroende i din kommunikation med andra. Att ge en god service är naturligt för dig och du säkerställer, med kund i fokus, att din egen och enhetens leverans uppvisar gott affärsmannaskap. Du har förmågan att driva frågor framåt och åstadkomma resultat på ett effektivt sätt utan att tumma på kvalitén. Du är uthållig, arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda. I rollen som teknisk säljare är det viktigt att vara strukturerad och att du tar ett helhetsansvar för bolagets bästa.
ansökan.


Vi kommer ha löpande urval och intervjuer! Sista ansökningsdag är 2019-12-05
För mer information kontakta Jeanette Walters rekryteringskonsult tel:0733434766 eller Maria Oskarsson Rekryteringskonsult tel: 0723595489

Varmt välkommen med din ansökan!
www.rovab.com

Uppdragsgivare: ROVAB - Ramby Oljor & Verktyg AB

Ort: Orsa kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-10

Kontaktperson: Jeanette Walters

Referens

201255708

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till