Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare till livsmedel - och processindustri jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare till livsmedel - och processindustri på Poolia

Teknisk säljare till livsmedel - och processindustri

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Till Thurne söker vi dig som har gått ut teknisk högskola och som kan bli duktig på produkter till processindustrin. Du hjälper våra kunder att lyckas. Rollen är väl etablerad med mycket ansvar men också mycket frihet. Vi tror att du som söker är tekniskt nyfiken och orädd att träffa nya människor. Tjänsten är en heltidsanställning och placerad i Stockholm. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten
Som Product Sales Manager jobbar du med produkter inom Sieving & Milling. Dina produkter finns i alla möjliga spännande sammanhang och i flera olika branscher, men de mest typiska applikationerna finns inom kemi-, livsmedels- och läkemedelsbranscherna. Ett exempel är malning och granulering för att skapa optimal partikelstorleksfördelning för tablettslagning vid läkemedelstillverkning och ett annat är siktning av livsmedel som mjöl, stärkelse och kaffe för att få en uniform slutprodukt.
Du jobbar med utvalda leverantörer och arbetar med strukturerad bearbetning av kunder i Sverige och Norge. Du kommunicerar med kunder i Sverige, Norge och leverantörer i Europa samt Nordamerika och därför kräver rollen att du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- Genomföra affärer från förfrågan till offert
- Planera och utföra försäljningsarbetet kortsiktigt och långsiktigt
- Kontakta potentiella kunder med anpassade erbjudanden
- Stötta kunder i beslut om optimering av process samt felsökning på plats
- Hålla presentationer hos kund
- Delta på mässor och utställningar

En stor del av försäljningsarbetet sker på resande fot, räkna med flera hotellnätter varje månad hela året, när omständigheterna så tillåter. Tjänsten kräver körkort B.

Vem är du?
Som person har du ett genuint intresse av att träffa människor och trivs i en roll som bygger på upptäckarglädje och en vilja att lyckas. För den här tjänsten är din personlighet lika viktig som dina säljerfarenheter, vi söker dig som har en positiv grundsyn och ser lösningar och möjligheter. Du är en självgående person med starkt driv, och stor ödmjukhet och prestigelöshet. Du är en person som växer med ansvar. Kanske är detta din första säljroll, men vi tror inte detta är din första anställning efter examen.

Vi söker dig som har pluggat färdigt på en teknisk högskola, du har kommit igång med karriären och nu vill du hitta ditt nästa jobb. Du är intresserad av att jobba med försäljning där du träffar människor. Just DIG är vi intresserade av för en resande tjänst där du träffar kunder på plats, via Teams/Zoom och andra plattformar. Du har relevant teknisk utbildning, det är meriterande med högskole- eller civilingenjör med inriktning maskinteknik eller liknande. Vi tror också att du inte räds att ta med dig en maskin ut i verksamheten för handgripligen visa hur den fungerar. Erfarenhet av processindustri och/eller tillverkningsindustri räknas meriterande.

Vad Thurne erbjuder dig:
Vårt löfte är att utveckla människor, marknader och processer på allvar. Vi ser till att alla har frihet att fatta oberoende affärsbeslut. Vi coachar, ger verktyg och möjligheter för alla att vara entreprenörer inom företaget. Med teamet arbetar vi med minimal byråkrati för att säkerställa flexibilitet och förmåga för alla att växa med företaget. Vi kommer tillsammans besluta om dina utvecklingsplaner som vi kommer att följa upp under din resa med Thurne.


Om verksamheten
Thurne har en mycket stark företagskultur som präglas av nyfikenhet, kreativitet och en stark drivkraft att utveckla människor, marknader och processer. Vi jobbar aktivt med hållbarhet, och det är en central drivkraft i allt vi gör. Vi är ett Nordisk teknikhandelsbolag med huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn, Riga och Poznan. Bolaget är grundat 1962 och ingår sedan 2019 i koncernen Addtech. Thurne erbjuder avancerad processutrustning, system och komponenter till den Nordiska och Baltiska processindustrin med fokus på processeffektivisering, säkerhet och miljö. Våra kunder jobbar bl.a. inom läkemedelsindustri, greentech, livsmedel och finkemi. Vi. Om du känner att du passar in i en omgivning som präglas av högt ansvarstagande, frihet och företagsamhet kan jobbet vara för dig.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60319